Het navigatiescherm aanpassen

U kunt delen van Google Maps wijzigen en kiezen wat wordt weergegeven wanneer u een routebeschrijving opzoekt.

Een voertuigpictogram kiezen

Wanneer u een routebeschrijving opzoekt, kunt u de blauwe pijl in een auto of ander voertuig wijzigen. U kunt op elk moment de pijl weer inschakelen.

1. Open de Google Maps-app Google Maps op uw iPhone of iPad.
  2. Start de navigatie. Meer informatie over navigeren naar een plaats.
  3. Tik op de blauwe pijl (of op het voertuig als u dit al heeft gewijzigd).
  4. Tik op het pictogram dat u wilt gebruiken.