Navigointinäytön muokkaaminen

Voit tehdä muutoksia tiettyihin Google Mapsin osiin ja valita, mitä näet reittiohjeita hakiessasi.

Ajoneuvon kuvakkeen valitseminen

Kun haet reittiohjeita, voit vaihtaa sinisen nuolikuvakkeen henkilöautoksi tai muuksi ajoneuvoksi. Voit milloin tahansa vaihtaa kuvakkeen takaisin nuolikuvakkeeksi.

1. Avaa Google Maps ‑sovellus Google Maps iPhonella tai iPadilla.
  2. Aloita navigointi.Lue lisää navigoinnista tiettyyn paikkaan.
  3. Napauta sinistä nuolta tai napauta ajoneuvoa, jos olet jo vaihtanut kuvakkeen.
  4. Napauta kuvaketta, jota haluat käyttää.