Vragen stellen en beantwoorden over een plaats op Google Maps

In Google Maps kun je vragen stellen en beantwoorden over de plaatsen en bedrijven die je vindt. Bedrijfseigenaren en anderen kunnen rechtstreeks reageren op deze vragen en antwoorden. Je kunt vragen stellen of beantwoorden via Google Zoeken op elk apparaat en via Google Maps.

Een vraag stellen

1. Open Google op je computer.
  2. Zoek naar een plaats.
  3. Klik onder de informatiekaart voor de plaats aan de rechterkant op Een vraag stellen naast het gedeelte Vragen en antwoorden.

Optioneel: Als je de vraag wilt bewerken of verwijderen, klik je op Meer Meer en dan op Bewerken of Verwijderen.

Als je een Android-apparaat hebt, krijg je een melding als je vraag is beantwoord.

Vragen of antwoorden melden

Beleid voor Vragen en antwoorden

Het hieronder beschreven contentbeleid is van essentieel belang om iedereen die producten van Google gebruikt, een positieve gebruikerservaring te kunnen bieden. Vormen van misbruik die ons vermogen om deze services te leveren, in gevaar brengen, moeten worden tegengegaan. We vragen iedereen zich aan het onderstaande beleid te houden, zodat we dit doel kunnen bereiken. Dit beleid kan worden geüpdatet. Lees het daarom regelmatig door.

Content: We verwijderen content die in strijd is met een van de onderstaande regels van het contentbeleid:

• Advertenties: Gebruik vragen en antwoorden niet om te adverteren. Voeg geen links toe naar andere websites of telefoonnummers van een andere plaats. Vragen en antwoorden moeten een goede afspiegeling zijn van je ervaring met een plaats.
  • Spam: Stuur geen spam. Neem geen reclame of commerciële content op in vragen en antwoorden, plaats dezelfde content niet meerdere keren en schrijf geen vragen en antwoorden voor dezelfde plaats vanuit meerdere accounts.
  • Telefoonnummers of e-mailadressen: Telefoonnummers en e-mailadressen zijn niet toegestaan. Zo willen we reclame voorkomen, evenals vragen en antwoorden die spam bevatten. Geüpdatete telefoonnummers en e-mailadressen kun je doorgeven via de link Een probleem melden. Als je de geregistreerde Bedrijfsprofiel-eigenaar van een vermelding bent, kun je telefoonnummers in je antwoorden posten.
  • Niet-relevante vragen en antwoorden: Post geen antwoorden op basis van ervaringen van anderen en post ook geen antwoorden die niets te maken hebben met de specifieke plaats waarvoor je een antwoord geeft. Vragen en antwoorden zijn niet bedoeld als forum voor algemeen politiek of sociaal commentaar of persoonlijke tirades. Als je wilt melden dat een locatie verkeerd is of dat een plaats gesloten is, gebruik je de link 'Een probleem melden' in plaats van een vraag of antwoord te posten. Gebruik het vak 'Vraag stellen' alleen om vragen te posten. Reviews en reacties worden verwijderd.
  • Houd het netjes: Vermijd obsceen, grof en aanstootgevend taalgebruik. Vragen en antwoorden met persoonlijke aanvallen op anderen worden ook verwijderd.
  • Belangenverstrengeling: Vragen en antwoorden zijn het waardevolst als ze eerlijk en onpartijdig zijn. Bied of accepteer geen geld, producten of services om vragen of antwoorden te schrijven voor een bedrijf of om vragen of antwoorden met een negatieve strekking te schrijven over een concurrent. Als je de eigenaar van een bedrijf bent, moet je op je bedrijfslocatie geen balies of stalletjes neerzetten die zijn bedoeld om bezoekers vragen en antwoorden te laten schrijven over je bedrijfslocatie. Probeer daarnaast je enthousiasme over vragen en antwoorden op een onpartijdige manier te laten blijken in plaats van op een promotionele manier.
  • Illegale content: Post geen vragen en antwoorden met onwettige content (of met links naar dergelijke content), zoals links naar sites waar geneesmiddelen waarvoor een recept vereist is, zonder recept kunnen worden gekocht.
  • Auteursrechtelijk beschermde content: Post geen vragen en antwoorden die inbreuk maken op rechten van anderen, zoals het auteursrecht. Bekijk onze auteursrechtprocedures voor meer informatie of om een DMCA-verzoek in te dienen.
  • Seksueel expliciet materiaal: Vragen en antwoorden die seksueel expliciet materiaal bevatten, zijn niet toegestaan. Zoek of lever geen informatie over content waarvoor kinderen worden uitgebuit of misbruikt. Aan dit onderwerp gerelateerde vragen en antwoorden worden verwijderd. Google zal passende maatregelen treffen. We kunnen bijvoorbeeld accounts deactiveren of melding maken bij het Amerikaanse National Center for Missing & Exploited Children (NCMEC) en aangifte doen bij de politie.
  • Nabootsing van identiteit: Post geen vragen en antwoorden namens anderen en geef geen verkeerde voorstelling van je identiteit in verband met de plaats waarvoor je een review plaatst.
  • Persoonlijke en vertrouwelijke informatie: Post geen vragen en antwoorden met persoonlijke en vertrouwelijke informatie van anderen, zoals creditcardgegevens, burgerservicenummers en rijbewijsgegevens.
  • Aanzetten tot haat: We staan geen vragen en antwoorden toe waarin iemand zich uitspreekt tegen groepen mensen op basis van hun ras of etnische afkomst, religie, beperking, geslacht, leeftijd, veteranenstatus, seksuele geaardheid of genderidentiteit.
  • Gereguleerde goederen en services: Gebruik de service om gereguleerde goederen en services, zoals alcohol, kansspelen, geneesmiddelen en niet-goedgekeurde supplementen, tabak, vuurwerk, wapens of medische apparatuur, te verkopen of om dergelijke verkopen mogelijk te maken.

Ongepaste vragen of antwoorden aan ons doorgeven

1. Tik naast de vraag of het antwoord op Meer .
  2. Tik op Ongepaste vraag melden of Ongepast antwoord melden.

Iemands vraag beantwoorden

Als je het antwoord weet op een vraag die iemand anders heeft gesteld, kun je die vraag via Google beantwoorden.

1. Open Google op je computer.
  2. Zoek naar een plaats.
  3. Klik in de informatiekaart voor de plaats aan de rechterkant op Alle vragen bekijken onder Vragen en antwoorden.
  4. Klik naast de vraag op Antwoord.
  5. Optioneel: Als je je antwoord wilt bewerken of verwijderen, klik je op Meer Meer en dan op Bewerken of Verwijderen.

Tips:

• De persoon die de vraag heeft gesteld, krijgt een melding nadat je de vraag hebt beantwoord.
  • Als jij de eigenaar van de plaats bent, moet je de plaats claimen in Google Mijn Bedrijf om de meldingen te bekijken.