Få veibeskrivelse uten å måtte låse opp telefonen

Du kan raskt se veibeskrivelser på iPhone eller iPad ved å legge til en Google Maps-snarvei.

Merk: Veiledningen nedenfor gjelder for iOS 10.

1. Sveip til venstre eller høyre på låseskjermen på iPhone eller iPad til du ser en liste over moduler.Sveip til høyre
  2. Rull ned til nederst på skjermen, og trykk på Endre.
  3. Trykk på Legg til Legg til «Google Directions» Google Maps.
    Legg til modulen
  4. Trykk på Ferdig.
  5. Når du har lagt til snarveien, ser du veibeskrivelser og tidsberegninger for steder du har søkt etter i Google Maps-appen.