Routebeschrijvingen raadplegen zonder uw telefoon te ontgrendelen

Als u op uw iPhone of iPad een Google Maps-snelkoppeling plaatst, kunt u snel routebeschrijvingen raadplegen.

Opmerking: De onderstaande instructies gelden voor iOS 10.

1. Veeg op het vergrendelingsscherm van uw iPhone of iPad van links naar rechts totdat u een lijst met widgets ziet.Veeg naar rechts
  2. Scrol omlaag en tik op Wijzig.
  3. Tik op Toevoegen Toevoegen Google Routes Google Maps.
    Widget toevoegen
  4. Tik op Gereed.
  5. Nadat u de snelkoppeling heeft toegevoegd, ziet u een routebeschrijving voor plaatsen die u in de Google Maps-app heeft gezocht, evenals de verwachte reistijd.