Routebeschrijvingen ontvangen zonder uw telefoon te ontgrendelen

Als u op uw iPhone of iPad een Google Maps-snelkoppeling plaatst, kunt u snel routebeschrijvingen krijgen.

De onderstaande instructies zijn voor iOS 11 en hoger.

1. Veeg op het vergrendelingsscherm van uw iPhone of iPad van links naar rechts totdat u een lijst met widgets ziet.Swipe naar rechts
  2. Scroll omlaag en tik op Wijzig.
  3. Tik op Toevoegen Toevoegen Google Routes Maps.
    Widget toevoegen
  4. Tik op Gereed.
  5. Nadat u de snelkoppeling heeft toegevoegd, ziet u een routebeschrijving voor plaatsen die u in de Google Maps-app heeft gezocht, en de verwachte reistijd.