Få rutevejledning uden at låse din telefon op

Du kan lynhurtigt få en rutevejledning på din iPhone eller iPad ved at tilføje en genvej til Google Maps.

Bemærk! Vejledningen herunder gælder for iOS 10.

1. Stryg til venstre på låseskærmen på din iPhone eller iPad, indtil du kan se en liste med widgets.Stryg til højre
  2. Rul ned til bunden, og tryk på Rediger.
  3. Tryk på Tilføj Tilføj "Google-rutevejledning" Google Maps.
    Tilføj widget
  4. Tryk på OK.
  5. Når du har tilføjet genvejen, får du vist en rutevejledning og estimeret rejsetid til steder, du har søgt efter i Google Maps-appen.