Informatie over plaatsen, verkeer en openbaar vervoer bekijken

U kunt Google Maps gebruiken om snel informatie te vinden over plaatsen, verkeer en openbaar vervoer, allemaal op één plaats.

1.  Open de Google Maps-app Google Maps op uw Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik onderaan op een tabblad:
    • Verkennen Plaatsen: bekijk informatie over en foto's van plaatsen in uw omgeving.
    • Verkeer Auto: bekijk verkeersinformatie en geschatte reistijden of navigeer naar een plaats.
    • Openbaar vervoer OV: bekijk vertrektijden en stationsinformatie.
  3. Sleep het tabblad van onder naar boven om meer informatie te bekijken. Op sommige tabbladen kunt u naar links en rechts vegen voor meer informatie.
  4. Tik op een willekeurige plaats op de kaart om de kaartweergave te bekijken. U kunt de tabbladen ook weer naar beneden slepen om de kaart weer te geven.