Vis andre hvor du er, med iMessage

Hvis du chatter med venner og familie på iMessage, kan du bruke Google Maps til å vise dem hvor du er.

Trinn 1: Åpne en samtale

Merk: iMessage trenger telefonnummeret ditt for å sende MMS-meldinger. Hvis du blir spurt, trykker du på Innstillinger for å legge til nummeret.

1. Finn iMessage på startskjermen på iPhone eller iPad.
  2. Åpne en samtale, eller trykk på «Ny melding» New Message øverst til høyre.

Trinn 2: Legg til Google Maps i iMessage

1. Trykk på Apper nederst på skjermen.
  2. Trykk på app-uttrekksmenyen Apps nederst til venstre.
  3. Trykk på «Legg til +».
  4. Trykk på Administrer øverst til høyre.
  5. Slå på bryteren ved siden av «Google Maps». Hvis du ikke ser Google Maps, må du laste ned Google Maps-appen
  6. Trykk på Ferdig øverst til høyre.

Trinn 3: Send posisjonen din

Viktig: For å avslutte posisjonsdeling trykker du på Stopp på miniatyrbildet.

1. Trykk på Apper nederst på skjermen.
  2. Trykk på app-uttrekksmenyen Apps nederst til venstre.
  3. Trykk på Google Maps.
  4. Velg hvordan du vil dele posisjonen din.
    • For å dele sanntidsposisjonen din: Velg Del sanntidsposisjonen din i 1 time. Du kan forlenge tiden du vil dele posisjonen din, til maksimalt 3 dager.
    • For å dele bare posisjonen din nå: Velg Send den nåværende posisjonen din.
  5. Trykk på Send .
  6. Trykk på oppoverpilen.

Tips: Hvis du velger å dele sanntidsposisjonen din, må du åpne Google Maps-appen for å oppdatere posisjonen din.