Met behulp van iMessage anderen laten zien waar u bent

Als u met uw vrienden en familie chat op iMessage, kunt u hun met Google Maps laten zien waar u zich bevindt.

Stap 1: open een gesprek

Opmerking: Als u iMessage mms-berichten wilt verzenden, heeft iMessage uw telefoonnummer nodig. Wanneer daarom wordt gevraagd, tikt u op Instellingen om uw nummer toe te voegen.

1. Vanaf het startscherm van uw iPhone of iPad gaat u naar iMessage.
  2.  Open een bestaande gesprek of ga naar de rechterbovenhoek en tik op Nieuw bericht New Message.

Stap 2: voeg Google Maps toe in iMessage

1. Tik onder aan het scherm op Apps
  2. Tik in de linkerbenedenhoek op de App-lade Apps.
  3. Tik op Toevoegen +.
  4. Tik in de rechterbovenhoek op Beheren.
  5. Zet naast Google Maps de schakelaar aan. Als Google Maps niet wordt weergegeven, downloadt u de Google Maps-app
  6. Tik in de rechterbovenhoek op Gereed.

Stap 3: verzend uw locatie

1. Tik onder aan het scherm op Apps .
  2. Tik in de linkerbenedenhoek op de App-lade Apps.
  3. Tik op Google Maps.
  4. Als u op een andere locatie bent dan de laatste keer dat u uw locatie heeft gedeeld, of de kaart geeft de verkeerde locatie voor u weer, updatet u uw locatie. U kunt uw locatie updaten door in de rechterbovenhoek te tikken op Vernieuwen .
  5. Tik op Verzenden .
  6. Tik op de pijl-omhoog.