Kerro iMessagessa muille, missä olet

Jos chattailet perheesi tai ystäviesi kanssa iMessagessa, voit Google Mapsin avulla kertoa heille, missä olet.

Vaihe 1: Avaa keskustelu

Tärkeää: Jotta voit lähettää MMS-viestejä, iMessage tarvitsee puhelinnumerosi. Lisää pyydettäessä puhelinnumerosi napauttamalla Asetukset.

1. Etsi iPhonen tai iPadin aloitusnäytöltä iMessage.
  2. Avaa aiemmin aloitettu keskustelu tai napauta oikeasta yläkulmasta Uusi viesti New Message.

Vaihe 2: Lisää Google Maps iMessageen

1. Napauta näytön alareunasta Sovellukset
  2. Napauta vasemman alakulman sovellusvalikkoa Apps.
  3. Napauta Lisää +.
  4. Napauta oikeasta yläkulmasta Hallinnoi.
  5. Laita Google Mapsin vieressä näkyvä valitsin päälle. Jos et näe Google Mapsia, lataa Google Maps ‑sovellus.
  6. Valitse oikeasta yläkulmasta Valmis.

Vaihe 3: Lähetä sijaintisi

Tärkeää: Jos haluat lopettaa sijainnin jakamisen, napauta pikkukuvasta Lopeta.

1. Napauta näytön alareunasta Sovellukset .
  2. Napauta vasemman alakulman sovellusvalikkoa Apps.
  3. Napauta Google Maps.
  4. Valitse, miten haluat jakaa sijaintisi.
    • Jos haluat jakaa reaaliaikaisen sijaintisi: Valitse Jaa reaaliaikainen sijaintisi tunnin ajan. Voit pidentää aikaa ja jakaa sijaintisi enintään kolmen päivän ajan.
    • Jos haluat jakaa vain nykyisen sijaintisi: Valitse Lähetä nykyinen sijaintisi.
  5. Napauta Lähetä .
  6. Napauta ylänuolta.

Vinkki: Jos päätät jakaa reaaliaikaisen sijaintisi, sinun on avattava Google Maps ‑sovellus ja päivitettävä sijaintisi.