Vis andre, hvor du er, i iMessage

Hvis du chatter med dine venner og familie i iMessage, kan du bruge Google Maps til at vise dem, hvor du befinder dig.

Trin 1: Start en samtale

Vigtigt! Hvis du vil sende mms-beskeder, skal iMessage bruge dit telefonnummer. Hvis du bliver bedt om dette, skal du trykke på Indstillinger for at tilføje dit nummer.

1. Find iMessage på startskærmen på din iPhone eller iPad.
  2. Åbn en eksisterende samtale, eller tryk på Ny besked New Message i øverste højre hjørne.

Trin 2: Tilføj Google Maps i iMessage

1. Tryk på Apps nederst på skærmen.
  2. Tryk på applisten Apps nederst til venstre.
  3. Tryk på Tilføj +.
  4. Tryk på Administrer øverst til højre.
  5. Slå kontakten til ud for "Google Maps". Hvis du ikke kan se Google Maps, skal du downloade Google Maps-appen
  6. Tryk på Udfør øverst til højre.

Trin 3: Send din lokation

Vigtigt! Du kan stoppe lokationssdeling ved at trykke på Stop på miniaturebilledet.

1. Tryk på Apps nederst på skærmen.
  2. Tryk på applisten Apps nederst til venstre.
  3. Tryk på Google Maps.
  4. Vælg, hvordan du vil dele din lokation.
    • Hvis du vil dele din lokation i realtid: Vælg  Del din lokation i realtid i 1 time. Du kan vælge at dele din lokation i op til 3 dage.
    • Hvis du kun vil dele din aktuelle lokation: Vælg Send din nuværende lokation.
  5. Tryk på .
  6. Tryk på pil op.

Tip! Hvis du vælger at dele din lokation i realtid, skal du åbne Google Maps-appen for at opdatere din lokation.