Opret en liste med steder

I Google Maps kan du oprette en liste med steder, f.eks. dine foretrukne steder eller steder, du gerne vil besøge.

Opret en ny liste

1. Åbn Google Maps på din computer.
  2. Klik på menuen Menu og så Gemt Gem sted.
  3. Klik på Ny liste Plus øverst til højre.
  4. Angiv et navn og en beskrivelse.
  5. Klik på Gem.

Gem et sted på en liste

1. Søg efter et sted, eller klik på det på kortet.
  2. Klik på Gem.
  3. Vælg en liste. Klik på Ny liste Plus for at oprette en liste.
  4. Valgfrit: Hvis du vil fjerne en lokation fra en liste, skal du klikke på Gemt Gem sted og så listen.

Se dine lister

1. Åbn Google Maps på din computer.
  2. Klik på menuen Menu og så Gemt Gem sted.

Rediger eller slet en liste

1. Åbn Google Maps på din computer.
  2. Klik på menuen Menu og så Gemt Gem sted.
  3. Du kan slette en liste ved at klikke på Mere Mere og så Slet liste.
  4. For at redigere en liste skal du øverst klikke på Mere Mere og så Rediger liste. Herfra kan du:
    • Redigere listen: Klik på det navn eller den beskrivelse, du vil ændre.
    • Tilføje noter: Klik på feltet under adressen. Du kan tilføje op til 4.000 tegn.
    • Slette et gemt sted: Klik på Fjern Fjern.

Dine ændringer gemmes automatisk. Din kommentar vises i din gemte liste under stedet.

Skjul eller del lister

1. Åbn Google Maps på din computer.
  2. Klik på menuen Menu og så Gemt Gem sted.
  3. Ved siden af den liste, du vil dele, skal du klikke på Mere Mere og så vælg en mulighed:

Skjul eller vis din liste

Klik på Skjul/vis på kortet for at få dine gemte steder skjult eller vist på kortet.

Del din liste

Bemærk! Du kan ikke dele stjernemarkerede steder.
Hvis du vil give andre mulighed for at se din gemte liste, skal du klikke på Del listeog så vælg, hvordan du vil dele. Hvis du vil have et link, som du kan dele med andre, skal du klikke på Hent link.
Klik på Indstillinger for deling for at vælge, hvor let det skal være at finde din liste.

Administrer, hvem der må redigere dine delte lister

Inviter andre til at redigere din liste

Du kan invitere andre til at redigere dine delte lister:

1. Åbn Google Maps på din computer.
  2. Klik på menuen Menu og så Gemt Gem sted.
  3. Klik på en liste under "Lister".
  4. Øverst på listen skal du klikke på Del og så Inviter til at redigere.
  5. Klik på Kopiér link.
    • Du kan også dele linket med en anden bruger via Gmail, X eller Facebook.

Fjern redaktører

Sådan fjerner du alle aktuelle redaktører:

1. Åbn Google Maps på din computer.
  2. Klik på menuen Menu og så Gemt Gem sted.
  3. Ud for en liste skal du klikke på Mere Mere og så Indstillinger for deling.
  4. Deaktiver Lad andre redigere denne liste under "Rediger valgmuligheder".

Følg en liste

Hvis du følger en liste, som en anden har oprettet, vises personens gemte steder i Gemt Gem sted. Stederne vises også som foreslåede steder i Google Maps.

1. Åbn listen.
  2. Klik på Følg øverst. Denne liste føjes nu til gruppen med lister, du følger.
  3. Valgfrit: Klik på listen og så Følger, hvis du ikke længere vil følge en liste.