Crear una llista de llocs

A Google Maps podeu crear llistes de llocs, com ara els vostres llocs preferits o d'altres que voleu visitar.

Crear una llista

1. A l'ordinador, obriu Google Maps.
  2. Feu clic a Menú Menú i després Desats Desa el lloc.
  3. A la part superior dreta, feu clic a Llista nova Plus.
  4. Introduïu un nom i una descripció.
  5. Feu clic a Desa.

Desar un lloc en una llista

1. Cerqueu un lloc o feu-hi clic al mapa.
  2. Feu clic a Desa.
  3. Trieu una llista. Per crear una llista, feu clic a Llista nova Plus.
  4. Opcional: per suprimir un lloc d'una llista, feu clic a Desats Desa el lloc i després a la llista.

Veure les llistes

1. A l'ordinador, obriu Google Maps.
  2. Feu clic a Menú Menú i després Desats Desa el lloc.

Editar o suprimir una llista

1. A l'ordinador, obriu Google Maps.
  2. Feu clic a Menú Menú i després Desats Desa el lloc.
  3. Per esborrar una llista, feu clic a Més Més i després Suprimeix la llista.
  4. Per editar una llista, aneu a la part superior i feu clic a Més Més i després Edita la llista. Aquí podeu:
    • Editar la llista: feu clic al nom o a la descripció que voleu canviar.
    • Afegir notes: feu clic al quadre que hi ha a sota de l'adreça. Podeu afegir-hi fins a 4.000 caràcters.
    • Suprimir un lloc desat: feu clic a Suprimeix Suprimeix.

Els canvis es desen automàticament. El vostre comentari es mostra a la llista desada que hi ha a sota del lloc.

Amagar o compartir llistes

1. A l'ordinador, obriu Google Maps.
  2. Feu clic a Menú Menú i després Desats Desa el lloc.
  3. Al costat de la llista que voleu compartir, feu clic a Més Més i després trieu una opció:

Amagar o mostrar una llista

Per mostrar o amagar els llocs desats en veure el mapa, feu clic a Amaga/Mostra al mapa.

Compartir la llista

Nota: els llocs destacats no es poden compartir.
Per permetre que altres persones vegin la llista desada, feu clic a Comparteix la llista i després trieu com voleu compartir-la. Si voleu un enllaç per compartir-lo amb altres usuaris, feu clic a Obtén l'enllaç.
Per decidir quines facilitats doneu per compartir la llista, feu clic a Opcions per compartir.

Gestionar qui pot editar llistes compartides

Convidar altres usuaris a editar una llista

Per convidar altres persones a editar les vostres llistes compartides:

1. A l'ordinador, obriu Google Maps.
  2. Feu clic a Menú Menú i després Desats Desa el lloc.
  3. A "Llistes", feu clic en una llista.
  4. A la part superior de la llista, fes clic a Comparteix i desprésConvida a editar.
  5. Feu clic a Copia l'enllaç.
    • També podeu compartir l'enllaç amb un altre usuari mitjançant Gmail, X o Facebook.

Suprimir els editors

Per suprimir tots els editors actuals:

1. A l'ordinador, obriu Google Maps.
  2. Feu clic a Menú Menú i després Desats Desa el lloc.
  3. Al costat de la llista, feu clic a Més Més i després Opcions de compartició.
  4. A "Opcions d'edició", commuteu l'opció Permet que editin la llista per desactivar-la.

Seguir una llista

Si seguiu una llista creada per un altre usuari, els seus llocs desats es mostren a Desats Desa el lloc i, com a ubicacions suggerides, a Google Maps.

1. Obriu la llista.
  2. A la part superior, feu clic a Segueix. La llista s'afegirà al grup de llistes que seguiu.
  3. Opcional: per deixar de seguir una llista, feu clic a la llista i després Seguint.