Bädda in en karta på en webbplats eller en blogg (klassiska Maps)

Dessa instruktioner gäller för klassiska Maps. Läs instruktioner för att bädda in med nya Maps. (Vilken version använder jag?)

Du kan lägga till en karta till din webbplats eller blogg. Bädda in en enkel karta, en vägbeskrivning eller kartor som skapats av andra:

1. Öppna klassiska Google Maps.
    Obs! Dessa anvisningar gäller endast för klassiska Maps.
  2. Se till att kartan som du vill bädda in visas i den aktuella kartvisningen.
  3. Klicka på länkknappen högst upp till vänster.
  4. Kopiera in HTML-koden i rutan som visas under Klistra in HTML för att bädda in på webbplats och klistra sedan in den i källkoden på din webbplats eller blogg.
Obs! Kartan kan se ut som nya Google Maps. De som visar din inbäddade karta kan se innehåll som är relevant för dem, till exempel deras sparade platser. Läs mer om den nya inbäddade kartan.

Relaterade ämnen

Fungerar det fortfarande inte? Besök vårt hjälpforum för Google Maps.