Finn og lagre parkeringsplasser

Før du begynner å kjøre, kan du se etter steder der du kan parkere bilen din. Når du har ankommet destinasjonen, kan du lagre parkeringsplassen, slik at du finner den igjen senere.

Merk:

• Du kan bare finne parkering i nærheten av destinasjonen din i enkelte byer.
  • Du kan ikke søke etter parkeringsplasser på iPhone eller iPad.

Legg til en parkeringsplass eller et parkeringshus langs ruten din

1. Åpne Google Maps-appen Google Maps på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på Veibeskrivelse nederst til høyre.
  3. Trykk på Bil Med bil øverst på skjermen.
  4. Trykk på Mer Mer øverst til høyre og deretter Finn en parkeringsplass.
  5. Velg en parkeringsplass eller et parkeringshus, og trykk på Rute til parkering.
  6. Trykk på Start nederst til høyre.

Lagre stedet hvor du parkerte

Du kan lagre parkeringsplassen din, slik at du husker hvor du satte fra deg bilen.

Trinn 1: Velg «Alltid» som innstilling for posisjonstjenester

Maps lagrer bare parkeringsinformasjonen din hvis du har valgt «Alltid» som innstilling for posisjonstjenester. Finn ut hvordan du angir posisjoninnstillingene dine.

Trinn 2: Registrer bevegelsene dine

Når du tillater at Google Maps registrerer bevegelsene dine, husker Maps automatisk hvor du parkerer bilen (selv om du parkerer langt fra destinasjonen din).

1. Når du er ferdig med å navigere til et sted, slår du på Husk hvor du parkerte nederst.
  2. Gi Google Maps tilgang til bevegelses- og treningsaktiviteten din.
  3. Når du slutter å bevege deg, ser du parkeringsplassen din på kartet, og den er merket med Du parkerte i nærheten.

(Valgfritt) Trinn 3: Koble enheten til bilen din

For å få mest mulig nøyaktige resultater kan du koble enheten til bilen din.

Bruk Bluetooth

1. Slå på Bluetooth på telefonen din eller nettbrettet ditt.
  2. Koble telefonen eller nettbrettet sammen med bilen.
  3. Angi Bluetooth som kilde for bilens lydsystem.

Bruk USB

Koble enheten til bilen din.

Trinn 4: Angi parkeringsplassen din

Du kan lagre parkeringsplassen din, slik at du husker hvor du satte fra deg bilen.

1. Åpne Google Maps-appen Google Maps på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på den blå prikken som angir posisjonen din.
  3. Trykk på Angi som parkeringsposisjon.

Parkeringsplassen din er lagret i Google Maps helt til du fjerner den.

Flytt parkeringsplassen din
  1. Åpne Google Maps-appen Google Maps.
  2. Trykk på parkeringsplassen din.
  3. Nederst på skjermen trykker du på Lagret parkeringssted og deretter Endre posisjon.
  4. Hvis du vil fjerne parkeringsplassen din fra Maps, trykker du på Lagret parkeringssted og deretter Mer Mer og deretter Ikke lagre parkeringssteder automatisk nederst.
Del parkeringsplassen din

For å dele parkeringsplassen din med dine venner slik at de kan finne den, trykk på Lagret parkeringssted og deretter Del Del.

Se hvor du har parkert

Når du har lagret parkeringsplassen din, trykker du på Lagret parkeringssted og deretter Vis på kartet nederst på skjermen.

Merk: For å vise parkeringsplassen din etter at du har slått opp et annet sted i Maps, må du først fjerne søkeresultatene dine. Trykk på Slett Fjern i søkefeltet øverst på siden. Trykk på Lagret parkeringssted nederst.

Slå på eller av varsler

Du kan få varsler med parkeringsinformasjon, for eksempel om hvor du har parkert, og hvor lenge.

1. Åpne Google Maps-appen Google Maps.
  2. Trykk på Meny-menyen øverst til venstre og deretter Innstillinger.
  3. Trykk på Varsler.
  4. Slå Lagrede parkeringssteder på eller av.