Find og gem parkeringssteder

Inden du kører, kan du finde steder, hvor du kan parkere din bil. Når du er nået frem til din destination, kan du gemme dit parkeringssted, så du kan finde det senere.

Bemærk!

• Du kan kun finde parkering i nærheden af din destination i visse amerikanske byer.
  • Du kan ikke søge efter steder at parkere på iPhone eller iPad.

Gem dit parkeringssted

Du kan gemme dit parkeringssted, så du nemt kan finde din bil igen.

Trin 1: Indstil placeringstjenester til "Altid"

Maps gemmer kun dine parkeringsoplysninger, hvis dine placeringsindstillinger er angivet til "Altid". Lær at angive dine placeringsindstillinger.

Trin 2: Registrer din fysiske aktivitet

Når du giver Google Maps tilladelse til at registrere din aktivitet, husker Maps automatisk, når du parkerer din bil – også hvis du parkerer langt fra din destination.

1. Når du er færdig med at navigere til et sted, kan du aktivere Vid altid, hvor du parkerede forneden.
  2. Tillad Google Maps at få adgang til dine bevægelses- og fitnessaktiviteter.
  3. Når du ikke længere bevæger dig, kan du se dit parkeringssted, der er markeret med etiketten Du har parkeret heromkring.

Trin 3 (valgfrit): Opret forbindelse mellem din enhed og din bil

Hvis du linker din enhed og din bil, får du de mest præcise resultater.

Brug Bluetooth

1. Slå Bluetooth til på din telefon eller tablet.
  2. Par din telefon eller tablet med bilens lydanlæg.
  3. Indstil kilden i din bils lydanlæg til Bluetooth.

Brug USB

Slut din enhed til din bil.

Trin 4: Angiv dit parkeringssted

Du kan gemme dit parkeringssted, så du nemt kan finde din bil igen.

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på den blå prik, der viser din placering.
  3. Tryk på Angiv som parkeringssted.

Dit parkeringssted gemmes i Google Maps, indtil du fjerner det.

Flyt dit parkeringssted
  1. Åbn Google Maps-appen Maps.
  2. Tryk på dit parkeringssted.
  3. Tryk på Gemt parkering og så Skift sted forneden.
  4. Hvis du vil fjerne dit parkeringssted fra Maps, skal du trykke på Gemt parkering og så Mere 더보기 og så Gem ikke parkeringssted automatisk forneden.
Del dit parkeringssted

Hvis du vil dele dit parkeringssted med dine venner, så de også kan finde det, skal du trykke på Gemt parkering og så Del Del.

Find det sted, hvor bilen er parkeret

Når du har gemt dit parkeringssted, skal du trykke på Gemt parkering og så Vis på kort forneden.

Bemærk! Hvis du vil vise dit parkeringssted, efter at du har søgt efter et andet sted i Maps, skal du først rydde dine søgeresultater. Tryk på Ryd Ryd i søgefeltet foroven. Tryk derefter på Gemt parkering forneden.

Slå underretninger til eller fra

Du kan få underretninger med parkeringsrelaterede oplysninger, f.eks. om, hvor bilen er parkeret, og hvor længe den har været parkeret der.

1. Åbn Google Maps-appen Maps.
  2. Tryk på dit profilbillede eller dine initialer Kontocirkel  og derefter Indstillinger Indstillinger.
  3. Tryk på Underretninger.
  4. Slå Gemte parkeringssteder til eller fra.