Send en skyssforespørsel

I Google Maps-appen kan du sammenligne skysstjenester med andre måter å komme til destinasjonen din på – for eksempel med kollektivtransport eller til fots.

Merk:

• Uber-turer kan ikke lenger bestilles direkte i Google Maps. Du kan fortsatt se Uber-turer når du sjekker ruten i Maps-appen, men eventuelle forespørsler må sendes via Uber-appen.
  • Denne funksjonen er ikke tilgjengelig i alle områder og på alle språk.
  • Med denne funksjonen vises informasjon som leverandørene av skysstjenester gjør tilgjengelig. Hvis du har spørsmål eller ønsker å klage på en av disse leverandørene, ber vi deg kontakte leverandøren direkte.

Trinn 1: Se tilgjengelige turer

1. Åpne Google Maps-appen Google Maps på Android-telefonen eller -nettbrettet. Sørg for at du er logget på Google-kontoen din.
  2. Søk etter ønsket destinasjon, eller trykk på den på kartet.
  3. Trykk på Veibeskrivelse Veibeskrivelse nederst til høyre.
  4. Trykk på Turer Taxitjenester øverst.
  5. Velg tjenesten du vil bruke. Dette gjør at du videresendes til tjenesteleverandørens egen app.
    • Hvis du ikke har den aktuelle appen installert, sendes du til Play Butikk, slik at du kan laste den ned.

Informasjon om turer

Se en liste over leverandører av skysstjenester

Her er en liste over leverandører av skysstjenester som du kan komme til å se, avhengig av landet eller området der du er.

• Bitaksi
  • BlaBlaCar
  • Cabify
  • Careem
  • Chauffeur Prive
  • Gett
  • Go-jek
  • Grab
  • JapanTaxi
  • Juno
  • Lyft
  • Meru Cabs
  • MyTaxi
  • Ola Cabs
  • Beat
  • 99
  • Uber
Finn ut mer om hva slags informasjon som deles

Vi deler ikke informasjon med tjenesteleverandøren før du har trykket på et resultat. Dette blir delt:

• Maps deler hentestedet ditt og destinasjonen din. Den nåværende posisjonen din og navnene du har angitt for steder, for eksempel «Hjem» eller «Arbeid», deles ikke.
  • Leverandørene av skysstjenester deler informasjon som prisoverslag og ventetider.
Slik beregnes priser

Når du søker etter en tur i Google Maps, ser du et kostnadsanslag. Den endelige prisen for turen fastsettes av leverandøren av skysstjenester, ikke av Google. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du kontakte den aktuelle leverandøren.