Anmod om en tur

I Google Maps-appen kan du sammenligne kørselstjenester med andre metoder til at komme frem til din destination, f.eks. med offentlig transport eller til fods.

Bemærk! Denne funktion er ikke tilgængelig i alle regioner og på alle sprog.

Vigtigt! I Maps vises de oplysninger, der stilles til rådighed af kørselstjenesteudbyderne. Hvis du vil stille en af disse udbydere et spørgsmål eller klage over en af dem, skal du kontakte den pågældende udbyder direkte.

Bestil en tur

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din Android-telefon eller -tablet. Du skal være logget ind på din Google-konto.
  2. Søg efter den ønskede destination, eller tryk på den på kortet.
  3. Tryk på Rutevejledning Rutevejledning nederst til venstre.
  4. Tryk på Ture Kørselstjenester øverst. Så vises der en liste over tjenester, priser og tider. Lime-køretøjer og delecykler i cykelstativer er ikke tilgængelige i alle byer.
    • Sådan søger du efter Lime-køretøjer i nærheden: Tryk på Offentlig transport Off. trans. eller På cykel På cykel.
    • Sådan søger du efter delecykler i cykelstativer i nærheden: Tryk på På cykel På cykel.
  5. Vælg den tjeneste, du vil bruge.
    • Hvis tjenestens app er installeret på din enhed, åbnes appen.
    • Hvis tjenestens app ikke er installeret, åbnes Play Butik, hvor du kan downloade den.
  6. Følg vejledningen i udbyderens app for at fuldføre din turanmodning.

Oplysninger om ture

Anmod om en cykel eller et elløbehjul

Anmod om Lime-køretøj

Hvis Lime-køretøjer er tilgængelige i din by, kan du anmode om en Lime-cykel eller et Lime-elløbehjul i Maps-appen.

1. Åbn Google Maps-appen Maps.
  2. De tilgængelige Lime-cykler og -elløbehjul i nærheden vises som muligheder under Offentlig transport. I Maps kan du se følgende:
    • Det nærmeste Lime-køretøj, herunder køretøjets type og pris.
    • Hvor lang tid det tager at nå både hen til køretøjet og din destination.
  3. Du vælger et Lime-køretøj ved at trykke på muligheden Lime-køretøj under Offentlig transport for at åbne Lime-appen. Følg derefter vejledningen.

Brug en delecykel i et cykelstativ

Hvis der er cykelstativer med delecykler i din by, kan du finde dem i Google Maps-appen.

1. Åbn Google Maps-appen Maps.
  2. Søg efter den lokale delecykelordnings navn for at se alle cykelstativer i nærheden af dig og se, hvor fulde eller tomme de er. I Maps kan du se følgende:
    • Den nærmeste cykelstation på din rute og antallet af ledige cykler eller cykelstativer.
    • Detaljeret cykelrutevejledning fra cykelstativ til cykelstativ.
  3. Tryk på muligheden "Cykelstativer med delecykler" under "På cykel" for at åbne delecykelordningens app og vælge en cykel. Følg derefter vejledningen.
Liste over kørselstjenesteudbydere

Her er en liste over de kørselstjenesteudbydere, du kan få vist (alt efter hvilket land eller hvilken region du befinder dig i):

• 99
  • Beat (tidligere kaldet Taxibeat)
  • Bitaksi
  • Blablacar
  • Blablacar Daily
  • Bolt
  • Cabify
  • Careem
  • DiDi
  • Freenow
  • Gett
  • Gojek
  • Grab
  • HK Taxi
  • Lyft
  • Meru Cabs
  • Ola
  • Sixt
  • Texi.eu
  • Waymo
  • Waze Carpool
Hvilke oplysninger deles?

Vi deler ikke nogen oplysninger med kørselstjenesteudbydere, før du trykker på et resultat. Følgende oplysninger deles:

• Maps deler dit afhentningssted og din destination. Din aktuelle geografiske placering og de navne, du har givet steder (f.eks. "Hjem" og "Arbejde"), deles ikke med andre.
  • Kørselstjenesteudbydere deler oplysninger såsom estimeret pris og ventetid.