Anmod om en tur

I Google Maps-appen kan du sammenligne kørselstjenester med andre metoder til at komme frem til din destination, f.eks. via offentlig transport eller til fods.

Bemærk: Denne funktion er ikke tilgængelig i alle regioner og på alle sprog.

Sådan anmoder du om en tur

1. Åbn Google Maps-appen Google Maps på din Android-telefon eller -tablet. Sørg for at logge ind på din Google-konto.
  2. Søg efter din destination, eller tryk på den på kortet.
  3. Nederst til venstre skal du trykke på Rutevejledning Rutevejledning.
  4. Øverst skal du trykke på Ture Kørselstjenester. Så vises der en liste over tjenester, priser og tider.
    • For at søge efter Lime-køretøjer i nærheden af dig skal du trykke på Offentlig transport Transit .
      Bemærk: Lime-køretøjer er ikke tilgængelige i alle byer.
  5. Vælg den tjeneste, du vil bruge. Du videresendes til kørselstjenestens app. Hvis du ikke har installeret kørselstjenestens app, videresendes du til Play Butik, hvor du kan downloade den.
  6. Følg vejledningen i kørselstjenestens app for at afslutte din turanmodning.

Bemærk: Maps viser oplysninger, der er stillet til rådighed af kørselstjenesterne. Hvis du vil stille en af disse kørselstjenester et spørgsmål eller klage over en af dem, skal du kontakte den pågældende tjeneste direkte.

Oplysninger om ture

Anmod om en cykel eller scooter

Hvis Lime-køretøjer er tilgængelige i din by, kan du anmode om en Lime-cykel eller -scooter i Maps-appen. Tilgængelige Lime-cykler og -scootere i nærheden vises i dine valgmuligheder under Offentlig transport. Maps viser dig det nærmeste Lime-køretøj inklusive køretøjets type, pris, og hvor lang tid det tager dig at komme til både køretøjet og din destination.

For at vælge et Lime-køretøj skal du trykke på Lime-køretøj under dine valgmuligheder for offentlig transport. Derved åbnes Lime-appen, og du kan følge vejledningen.

Se en liste over kørselstjenester

Her er en liste over kørselstjenester, som du muligvis kan se (afhænger af dit land og din region).

• 99
  • Beat
  • Bitaksi
  • BlaBlaCar
  • Cabify
  • Careem
  • Chauffeur Privé
  • Gett
  • GO-JEK
  • Grab
  • JapanTaxi
  • Juno
  • Lime
  • Lyft
  • Meru Cabs
  • MyTaxi
  • Ola Cabs
  • Taxify
  • Uber
Hvilke oplysninger deles?

Vi deler ikke oplysninger med kørselstjenester, indtil du trykker på et resultat. Følgende oplysninger deles:

• Maps deler dit afhentningssted og din destination. Din aktuelle geografiske placering og de navne, du har givet steder (f.eks. "Hjem" og "Arbejde"), deles ikke med andre.
  • kørselstjenester deler oplysninger såsom estimeret pris og ventetid.
Sådan beregnes prisen

Når du leder efter en tur, giver Google Maps dig en anslået pris. Turens endelige pris fastsættes af kørselstjenesten, ikke af Google. Kontakt kørselstjenesten for at få flere oplysninger.