Anmod om en tur

I Google Maps-appen kan du sammenligne kørselstjenester med andre metoder til at komme frem til din destination, f.eks. offentlig transport eller til fods.

Bemærk! Denne funktion er ikke tilgængelig i alle områder og på alle sprog.

Sådan anmoder du om en tur

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din Android-telefon eller -tablet. Sørg for at logge ind på din Google-konto.
  2. Søg efter din destination, eller tryk på den på kortet.
  3. Tryk på Rutevejledning Rutevejledning nederst til venstre.
  4. Tryk på Ture Kørselstjenester øverst. Så vises der en liste over tjenester, priser og tider. Lime-køretøjer og delecykler i cykelstativer er ikke tilgængelige i alle byer.
    • Sådan søger du efter Lime-køretøjer i nærheden: Tryk på Offentlig transport Off. trans. eller På cykel På cykel.
    • Sådan søger du efter delecykler i cykelstativer i nærheden af dig: Tryk på På cykel På cykel.
  5. Vælg den tjeneste, du vil bruge. Du sendes videre til udbyderens app. Hvis du ikke har installeret kørselstjenestens app, videresendes du til Play Butik, hvor du kan downloade den.
  6. Følg vejledningen i kørselstjenestens app for at afslutte din turanmodning.

Tip! Maps viser de oplysninger, der stilles til rådighed af kørselstjenesterne. Hvis du vil stille en af disse udbydere et spørgsmål eller klage over en af dem, skal du kontakte den pågældende udbyder direkte.

Oplysninger om ture

Anmod om en cykel eller scooter

Anmod om Lime-køretøj

Hvis Lime-køretøjer er tilgængelige i din by, kan du anmode om en Lime-cykel eller -scooter i Maps-appen.

1. Åbn Google Maps-appen Maps.
  2. Tilgængelige Lime-cykler og -scootere i nærheden vises i dine valgmuligheder under Offentlig transport. Maps viser dig:
    1. Det nærmeste Lime-køretøj, herunder køretøjets type og pris.
    2. Hvor lang tid det tager at nå både køretøjet og din destination.
  3. For at vælge et Lime-køretøj skal du trykke på Lime-køretøj under dine valgmuligheder for offentlig transport. Derved åbnes Lime-appen, og du kan følge vejledningen.

Brug et cykelstativ med delecykler

Hvis din by har cykelstativer med delecykler, kan du finde dem i Google Maps-appen.

1. Åbn Google Maps-appen Maps.
  2. Søg efter navnet på de lokale delecykelprogrammer for at se alle cykelstativer i nærheden af dig, og hvor fulde eller tomme de er. Maps viser dig:
    • Den nærmeste cykelstation på din rute, og hvor mange cykler eller cykelstativer der er ledige.
    • Detaljeret cykelrutevejledning fra cykelstativ til cykelstativ.
  3. For at vælge en cykel skal du trykke på valgmuligheden for cykelstativer med delecykler under indstillingen På cykel for at åbne delecykelprogrammets app. Derefter skal du følge vejledningen.
Se en liste over kørselstjenester

Her er en liste over kørselstjenester, som du muligvis kan se (afhænger af dit land og din region).

• 99
  • Bay Wheels
  • Beat
  • Bitaksi
  • BlaBlaCar
  • Cabify
  • Careem
  • Chauffeur Privé
  • Gett
  • GO-JEK
  • Grab
  • JapanTaxi
  • Juno
  • Lime
  • Lyft
  • Meru Cabs
  • MyTaxi
  • Ola Cabs
  • Taxify
  • Uber
Hvilke oplysninger deles?

Vi deler ikke oplysninger med kørselstjenester, indtil du trykker på et resultat. Følgende oplysninger deles:

• Maps deler dit afhentningssted og din destination. Din aktuelle geografiske placering og de navne, du har givet steder (f.eks. "Hjem" og "Arbejde"), deles ikke med andre.
  • kørselstjenester deler oplysninger såsom estimeret pris og ventetid.
Sådan beregnes prisen

Når du leder efter en tur, giver Google Maps dig en anslået pris. Turens endelige pris fastsættes af kørselstjenesten, ikke af Google. Kontakt kørselstjenesten for at få flere oplysninger.