Het verkeer bij u in de buurt bekijken

Op uw iPhone of iPad kunt u realtime verkeersinformatie bekijken in de weergave Vandaag zonder de Google Maps-app te openen. Als u de widget Google Verkeer toevoegt, ziet u het volgende:

• Verkeersinformatie en vertragingen in uw omgeving
  • Aanrijdingen, wegwerkzaamheden of wegafsluitingen in de buurt

Verkeersinformatie bekijken in de weergave Vandaag

Deze functie is beschikbaar op uw iPhone of iPad (iOS 11 en hoger).

1. Veeg op het vergrendelingsscherm van uw iPhone of iPad van links naar rechts totdat u een lijst met widgets ziet.
    Swipe naar rechts
  2. Scroll omlaag en tik op Wijzig.
    Swipe omhoog Tik op Bewerken
  3. Tik op Toevoegen Vraag toevoegen 'Google Verkeer' Maps.
    Widget toevoegen
  4. Tik op Gereed. U ziet nu in de weergave Vandaag informatie over verkeer bij u in de buurt.