Se trafik i nærheden af dig

På din iPhone eller iPad kan du få trafikoplysninger i realtid i visningen I dag uden at åbne Google Maps-appen. Når du tilføjer Google-trafik-widgetten, kan du se:

• Trafikoplysninger og forsinkelser i dit område
  • Ulykker, vejarbejde eller vejspærringer i nærheden

Få trafikoplysninger i visningen "I dag"

Denne funktion er tilgængelig på din iPhone eller iPad på iOS 11 og nyere.

1. Stryg fra venstre mod højre på låseskærmen på din iPhone eller iPad, indtil du kan se en liste med widgets.
    Stryg til højre
  2. Rul ned til bunden, og tryk på Rediger.
    Stryg op Tryk på Rediger
  3. Tryk på Tilføj Tilføj "Google-trafik" Maps.
    Tilføj widget
  4. Tryk på OK. Du bør nu se oplysninger om trafikken i nærheden i visningen "I dag".