Veure el trànsit que hi ha a prop d'on sou

Podeu rebre informació en temps real del trànsit a la visualització Avui de l'iPhone o l'iPad sense necessitat d'obrir l'aplicació Google Maps. Si afegiu el widget Google: trànsit, veureu el següent:

• la informació del trànsit i els retards a la vostra zona
  • els accidents, les obres o les carreteres tallades que hi ha a prop d'on sou.

Obtenir informació del trànsit a la visualització Avui

Aquesta funció està disponible per a iPhone o iPad amb iOS 11 o una versió posterior.

1. A la pantalla de bloqueig de l'iPhone o l'iPad, llisqueu d'esquerra a dreta fins que vegeu una llista de widgets.
    Llisqueu cap a la dreta
  2. Desplaceu-vos fins al final de la pantalla i toqueu Edita.
    Llisqueu cap amunt Toqueu Editar
  3. Toqueu Afegeix Afegeix una pregunta "Google: trànsit" Maps.
    Afegeix un widget
  4. Toqueu Fet. S'hauria de mostrar informació sobre el trànsit proper a la vista Avui.