Een apparaat koppelen aan je Google-account

Je kunt snel je favoriete plaatsen vinden of betere zoekresultaten krijgen als je een apparaat aan je Google-account koppelt.

Als je telefoon of tablet niet wordt weergegeven wanneer je Naar je telefoon verzenden selecteert, moet je je apparaat wellicht aan je Google-account koppelen.

Belangrijk: Zorg ervoor dat je de nieuwste versie van de Google Maps-app gebruikt.

1. Log op je computer en je mobiele apparaat in op hetzelfde Google-account.
    • Inloggen op je computer: Ga naar Google. Selecteer Inloggen in de rechterbovenhoek.
    • Inloggen op je telefoon of tablet: Open de Google Maps-app Google Maps. Tik vervolgens op je profielfoto of initiaal Accounticoon en dan log in op je account.
  2. Volg de stappen om meldingen aan te zetten.

Je auto toevoegen

Als je auto niet wordt weergegeven wanneer je Naar je telefoon verzenden selecteert, moet je deze mogelijk aan je Google-account koppelen.

1. Ga naar https://www.google.com/maps/sendtocar.
  2. Klik op Inloggen en geef je accountgegevens op.
  3. Klik op Auto of gps-apparaat toevoegen.
  4. Selecteer je automerk, zoals Audi of Nissan.
  5. Geef in het veld Account-ID de ID op die je van de autofabrikant hebt gekregen. Je kunt je ID vinden door in te loggen op de website van de autofabrikant.
  6. Je kunt een naam voor je auto opgeven zodat je deze in de toekomst makkelijker kunt vinden.
  7. Klik op OK.

Auto's die werken met deze functie

• Audi
  • BMW
  • Infiniti
  • Kia UVO
  • MINI
  • Nissan
  • Toyota

Als je een probleem ondervindt, kun je voor hulp contact opnemen met je autofabrikant.

Tips:

• Auto's kunnen variëren op basis van je land.
  • Je mag slechts één auto toevoegen per account.
  • Je kunt met deze functie geen routes of routebeschrijvingen naar je auto sturen, maar je kunt wel een plaats versturen.