Connectar un dispositiu a un Compte de Google

Podeu trobar ràpidament els vostres llocs preferits o obtenir millors resultats de cerca connectant un dispositiu al Compte de Google.

Si el vostre telèfon o la vostra tauleta no es mostren quan seleccioneu Envia al telèfon, és possible que hàgiu de connectar el dispositiu al Compte de Google.

Important: assegureu-vos d'utilitzar la versió de prova de l'aplicació Google Maps.

1. Inicieu la sessió al mateix compte de Google tant a l'ordinador com al dispositiu mòbil.
    • Per iniciar la sessió a l'ordinador: aneu a Google. A l'extrem superior dret, seleccioneu Inicia la sessió.
    • Per iniciar la sessió al telèfon o a la tauleta: obriu l'aplicació Google Maps Google Maps. A continuació, toqueu la vostra inicial o foto de perfil Cercle del comptei, a continuació,Inicia la sessió al compte.
  2. Seguiu els passos indicats per activar les notificacions.