Bedrijfsinformatie in Google Maps bewerken

Als je een plaats kent, kun je feedback geven zodat Google Maps kan bepalen of de informatie van een plaats moet worden gewijzigd.

Belangrijk:

Openingstijden van een plaats wijzigen

1. Open Google Maps Maps.
  2. Zoek naar een plaats of selecteer deze op de kaart.
  3. De openingstijden van het bedrijf: Selecteer het tabblad Overzicht. Scroll naar Openingstijden hours en selecteer de pijl-omlaag Pijl-omlaag.
  4. Selecteer Bewerking voorstellen.
  5. Kies uit de volgende opties:
    • Als de openingstijden onjuist zijn: Selecteer Bewerken naast de openingstijden die je wilt wijzigen.
    • Als enkele of alle openingstijden ontbreken: Selecteer Openingstijden bewerken  onderaan.
      • Als een plaats extra openings- of sluitingstijden heeft, zoals een lunchpauze, selecteer je Openingstijden toevoegen om de gegevens in te voeren.
  6. Voer je bewerkingen door en selecteer Opslaan.
Tip: Voeg een foto toe zodat we je suggestie kunnen verifiëren. Je foto's zijn openbaar beschikbaar onder je naam.

De naam, locatie of andere gegevens van een plaats wijzigen

1. Open Google Maps Maps.
  2. Zoek naar een plaats of selecteer deze op de kaart.
  3. Selecteer Bewerking voorstellen en dan Naam of andere informatie wijzigen.
  4. Volg de instructies op het scherm om je feedback in te dienen.
Tip: Voeg een foto toe zodat we je suggestie kunnen verifiëren. Je foto's zijn openbaar beschikbaar onder je naam.

De services en functies van een plaats bewerken in Google Maps

Je kunt de serviceopties, hoogtepunten, toegankelijkheid, speciale eet- of drinkmenu's, opties voor ter plaatse eten of afhalen, voorzieningen, sfeer, bezoekers, planningsoverwegingen en betalingsopties van een plaats beschrijven.

Belangrijk: Je kunt alleen bewerkingen van bedrijfskenmerken voorstellen op een mobiel apparaat.

1. Open de Google Maps-app Maps op je mobiele apparaat.
  2. Zoek het profiel van het bedrijf waarvoor u een bewerking wilt voorstellen.
  3. Scroll opzij in de tabbladkiezerbalk en tik op Over en dan Functies en dan Functies bewerken.
  4. Tik in de beschrijvingen op een beschrijving om deze te wijzigen naar een van de volgende opties:
    • Waar
    • Niet waar
    • Niet zeker
  5. Tik op Verzenden als u klaar bent met bewerken.

Wachttijd om correcties te publiceren

We beoordelen al je bewerkingen om te zorgen dat Maps correct en up-to-date is. Het kan even duren voordat wijzigingen zichtbaar zijn op de kaart. We houden je op de hoogte van de status van je bewerkingen.