Yritystietojen muokkaaminen Google Mapsissa

Jos tunnet tietyn paikan, voit antaa siitä palautetta. Palautteesi auttaa Google Mapsia päättämään, tulisiko paikan tietoja muuttaa.

Tärkeää:

• Jos olet yrityksen omistaja tai hallinnoija, lue ohjeet yritystietojen korjaamiseen.
  • Ennen kuin teet paikkaa koskevia ehdotuksia, varmista, että olet kirjautuneena Google-tilille.
  • Voit muokata yrityksen määritteitä vain tietyissä maissa ja tietyillä alueilla.

Paikan aukioloaikojen muuttaminen

1. Avaa Google Maps Maps.
  2. Hae paikkaa tai valitse se kartalta.
  3. Yrityksen aukioloaikojen katsominen: Siirry Yleiskatsaus-välilehdelle. Vieritä aukioloaikojen hours kohdalle ja valitse alanuoli Alanuoli.
  4. Valitse Ehdota muokkausta.
  5. Valitse seuraavista:
    • Jos aukioloajat ovat väärin, valitse muutettavien aukioloaikojen vierestä Muokkaa .
    • Jos aukioloajat puuttuvat kokonaan tai osittain, valitse alhaalta Muokkaa aukioloaikoja .
      • Jos tietyllä paikalla on muita aukioloaikoja tai aikoja, jolloin paikka on kiinni (esim. lounastauko keskellä päivää), täytä puuttuvat tiedot valitsemalla Lisää aukioloajat.
  6. Viimeistele muokkauksesi ja valitse sitten Tallenna.
Vinkki: Auta meitä tarkistamaan ehdotuksesi lisäämällä kuva. Lisäämäsi kuvat näkyvät julkisesti nimelläsi.

Paikan nimen, sijainnin tai muiden tietojen muuttaminen

1. Avaa Google Maps Maps.
  2. Hae paikkaa tai valitse se kartalta.
  3. Valitse Ehdota muokkausta ja sitten Muuta nimeä tai muita tietoja.
  4. Lähetä palautetta seuraamalla ohjeita näytöllä.
Vinkki: Auta meitä tarkistamaan ehdotuksesi lisäämällä kuva. Lisäämäsi kuvat näkyvät julkisesti nimelläsi.

Paikan palvelujen ja ominaisuuksien muokkaaminen Google Mapsissa

Voit kuvailla paikan palveluvaihtoehtoja, parhaita ominaisuuksia, esteettömyyttä, erikoisruokia ja ‑juomia, ruokailuvaihtoehtoja, mukavuuksia, tunnelmaa, asiakaskuntaa, suunnitelmia tai maksuvaihtoehtoja.

Tärkeää: Voit ehdottaa muokkauksia yritysattribuutteihin vain mobiililaitteella.

1. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps mobiililaitteella.
  2. Etsi muokattavan yrityksen profiili.
  3. Vieritä välilehden valintapalkkia sivuttain ja napauta Tietoja ja sitten Ominaisuudet ja sitten Muokkaa ominaisuuksia.
  4. Valitse haluamallesi kuvaukselle sopiva tila napauttamalla kyseistä kuvausta:
    • Oikein
    • Väärin
    • En ole varma
  5. Kun olet tehnyt muokkaukset, napauta Lähetä.

Korjausten julkaisun odotusaika

Tarkistamme kaikki tekemäsi muokkaukset varmistaaksemme, että Mapsin tiedot ovat paikkansapitäviä ja ajan tasalla. Muutokset tulevat näkyviin kartalla jonkin ajan kuluttua, ja pidämme sinut ajan tasalla muokkaustesi tilasta.