Editar la informació d'empresa a Google Maps

Si coneixeu un lloc, podeu fer-nos suggeriments que ajudin Google Maps a decidir si cal canviar-ne la informació.

Important:

Canviar l'horari d'obertura d'un lloc

1. Obriu Google Maps Maps.
  2. Cerqueu un lloc o seleccioneu-lo al mapa.
  3. Per mostrar l'horari d'obertura: seleccioneu la pestanya Visió general. Desplaceu-vos fins a Horari hours i seleccioneu la fletxa avall Fletxa avall.
  4. Seleccioneu Suggereix un canvi.
  5. Trieu una de les opcions següents:
    • Si l'horari d'obertura és incorrecte: al costat de l'horari que voleu canviar, seleccioneu Edita .
    • Si falta l'horari d'obertura o bé una part d'aquest: a la part inferior, seleccioneu Edita l'horari .
      • Si un lloc té horaris d'obertura o de tancament addicionals, com ara una pausa per dinar al migdia, seleccioneu Afegeix un horari per introduir els detalls.
  6. Completeu els canvis i seleccioneu Desa.
Consell: per ajudar-nos a verificar el vostre suggeriment, afegiu una foto. Les vostres fotos estan disponibles públicament i porten el vostre nom.

Canviar el nom, la ubicació o altres detalls d'un lloc

1. Obriu Google Maps Maps.
  2. Cerqueu un lloc o seleccioneu-lo al mapa.
  3. Seleccioneu Suggereix un canvi i, a continuació, Canvia el nom o altres detalls
  4. Per enviar suggeriments, seguiu les instruccions en pantalla.
Consell: per ajudar-nos a verificar el vostre suggeriment, afegiu una foto. Les vostres fotos estan disponibles públicament i porten el vostre nom.

Editar els serveis i les funcions d'un lloc a Google Maps

Podeu descriure les opcions de servei d'un lloc, , les especialitats, l'accessibilitat, les ofertes especials de menjar o beguda, les opcions gastronòmiques, les comoditats, l'ambient, la clientela, les consideracions de planificació o les opcions de pagament.

Important: només podeu suggerir canvis en els atributs d'empresa des d'un dispositiu mòbil.

1. Al dispositiu mòbil, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Cerqueu el perfil de l'empresa que voleu editar.
  3. A la barra del selector de pestanyes, desplaceu-vos horitzontalment i toqueu Informació i, a continuació, Actualitza aquest lloc .
  4. Toqueu una descripció per canviar-la a:
    • Cert
    • Fals .
    • No ho sé
  5. Quan hàgiu acabat de fer canvis, toqueu Envia.

Temps d'espera per publicar correccions

Per assegurar-nos que Maps sigui precís i estigui actualitzat, revisem tots els canvis que feu. Els canvis poden tardar una mica a mostrar-se al mapa; us mantindrem al dia sobre l'estat dels vostres canvis.