Suggerir canvis en un lloc o el tancament

Si la informació sobre un lloc a Google Maps és imprecisa, ens ho podeu fer saber.

Canviar el nom o altres detalls d'un lloc

Podeu afegir o editar la informació sobre un lloc, com ara:

• nom
  • adreça
  • ubicació del marcador
  • horari o altres dades

Suggerir un canvi per a un lloc

1. Obriu Google Maps a l'ordinador i comproveu que hi heu iniciat la sessió.
  2. Cerqueu un lloc o feu-hi clic al mapa.
  3. A l'esquerra, desplaceu-vos cap avall i seleccioneu Suggereix un canvi. Si utilitzeu el mode bàsic de Maps, no podreu suggerir cap canvi.
  4. Seguiu les instruccions en pantalla per enviar els vostres suggeriments.

Marcar un lloc com a tancat o traslladat

Podeu gestionar i editar la informació sobre una empresa de la vostra propietat.

Consell: si creieu que s'ha de suprimir algun contingut per motius legals, envieu una sol·licitud legal.

Marcar una empresa com a duplicada

1. Obriu Google Maps Maps.
  2. Cerqueu un lloc o seleccioneu-lo al mapa.
  3. Seleccioneu Suggereix un canvi i després Marca com a tancat o suprimeix.
  4. A "El lloc s'ha de suprimir", seleccioneu Duplicat d'un altre lloc.

Actualitzar la ubicació d'una empresa

1. Obriu Google Maps Maps.
  2. Cerqueu un lloc o seleccioneu-lo al mapa.
  3. Seleccioneu Suggereix un canvi.
  4. A "Canvia el nom o altres detalls", seleccioneu Introduïu una ubicació nova.

Suggerir que una empresa ha tancat

1. Obriu Google Maps Maps.
  2. Cerqueu un lloc o seleccioneu-lo al mapa.
  3. Seleccioneu Suggereix un canvi.
  4. A "Marca com a tancat o suprimeix", seleccioneu el motiu del tancament.

Hi ha diversos motius de tancament disponibles, com ara que l'empresa ha tancat temporalment, que és una ubicació duplicada o que s'ha traslladat a una altra ubicació.

Consell: si creieu que s'ha de suprimir algun contingut per motius legals, envieu una sol·licitud legal.

Marcar una empresa com a oberta de nou

1. Obriu Google Maps Maps.
  2. Cerqueu un lloc marcat com a tancat temporalment o permanentment, o bé seleccioneu-lo al mapa.
  3. Toqueu el bàner "Tancat" per desplegar-lo.
  4. Seleccioneu Suggereix un canvi i després Torna a obrir aquest lloc.

Quant tarden a publicar-se les correccions

Revisem els canvis que ens envieu; per tant, pot ser que tardin una mica a actualitzar-se al mapa.

Què caracteritza un bon canvi

Nom

Utilitzeu el nom oficial d'un lloc, és a dir, el que s'utilitza a l'aparador o al lloc web. No afegiu comentaris addicionals al camp Nom.

Adreça

Introduïu una adreça coneguda. Si Maps suggereix una adreça incompleta, afegiu-hi detalls addicionals.

Marcador

Quan desplaceu un marcador, amplieu força la imatge i canvieu a la visualització de satèl·lit. Això us ajudarà a veure els edificis i moure el marcador a l'edifici en què es troba el lloc.

Categoria

Utilitzeu categories específiques per descriure llocs. Per exemple, feu servir "Botiga de roba" en lloc de "Botiga".

Horari

Introduïu l'horari d'obertura del lloc. Podeu afegir horaris diferents per als diferents dies de la setmana.

Número de telèfon

Utilitzeu el número de telèfon principal. Comproveu primer que el número que heu suggerit sigui correcte.

Lloc web

Utilitzeu el lloc web oficial. No afegiu enllaços a xarxes socials, agregadors de ressenyes ni altres llocs web semblants.