Suggerir canvis en un lloc o el tancament

Important: durant la situació sense precedents de la COVID-19, estem prenent mesures per protegir la salut dels membres dels nostres equips i per prioritzar els serveis essencials. Com a conseqüència, és possible que hi hagi limitacions temporals i retards en la manera com podeu contribuir a Maps.

Si la informació sobre un lloc a Google Maps és imprecisa, ens ho podeu fer saber.

Canviar el nom o altres detalls d'un lloc

Podeu afegir o editar la informació sobre un lloc, com ara:

• nom
  • adreça
  • ubicació del marcador
  • horari o altres dades

Suggerir un canvi per a un lloc

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Cerca un lloc o toca'l al mapa.
  3. Desplaceu-vos cap avall i seleccioneu Suggereix un canvi.
  4. Seguiu les instruccions en pantalla per enviar els vostres suggeriments.

Consell: si algú envia un canvi per a un lloc, pot ser que el vegeu. Si coneixeu el lloc, podeu tocar el canvi proposat per dir-nos si és pertinent o no. D'aquesta manera, ajudeu Google Maps a decidir si ha de canviar la informació del lloc.

Editar els atributs d'empresa

Els atributs d'empresa mostren informació útil sobre una empresa, com ara opcions d'entrega, si és accessible amb cadires de rodes, si té terrassa exterior i molt més.

Per suggerir canvis en un o més atributs d'empresa, feu el següent:

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Cerqueu el perfil de l'empresa que voleu editar.
  3. Toqueu Informació i, a continuació, Descriu aquest lloc .
  4. Podeu tocar un atribut per canviar-lo a:
    • Vertader
    • Fals
    • No ho sé segur
  5. Quan hàgiu acabat de fer canvis, toqueu Envia Envia.

Marcar un lloc com a tancat o traslladat

Podeu gestionar i editar la informació sobre una empresa de la vostra propietat.

Consell: si creieu que s'ha de suprimir algun contingut per motius legals, envieu una sol·licitud legal.

Marcar una empresa com a duplicada

1. Obriu Google Maps Maps.
  2. Cerqueu un lloc o seleccioneu-lo al mapa.
  3. Seleccioneu Suggereix un canvi i, a continuació, Informa d'un problema.
  4. A "Raó", seleccioneu Duplicat d'un altre lloc.

Actualitzar la ubicació d'una empresa

1. Obriu Google Maps Maps.
  2. Cerqueu un lloc o seleccioneu-lo al mapa.
  3. Seleccioneu Suggereix un canvi i, a continuació, Informa d'un problema.
  4. A "Raó", seleccioneu S'ha traslladat.

Suggerir que una empresa ha tancat

1. Obriu Google Maps Maps.
  2. Cerqueu un lloc o seleccioneu-lo al mapa.
  3. Seleccioneu Suggereix un canvi i, a continuació, Informa d'un problema.
  4. Seleccioneu el motiu del tancament.

Consell: els motius del tancament són, entre d'altres, les ubicacions duplicades i que l'empresa s'hagi traslladat a una altra ubicació.

Marcar una empresa com a oberta de nou

1. Obriu Google Maps Maps.
  2. Cerqueu un lloc marcat com a tancat temporalment o permanentment, o bé seleccioneu-lo al mapa.
  3. Toqueu el bàner "Tancat" per desplegar-lo.
  4. Seleccioneu Suggereix un canvi i, a continuació, Torna a obrir aquest lloc.

Quant tarden a publicar-se les correccions

Revisem els canvis que ens envieu; per tant, pot ser que tardin una mica a actualitzar-se al mapa.

Què caracteritza un bon canvi

Nom

Utilitzeu el nom oficial d'un lloc, és a dir, el que s'utilitza a l'aparador o al lloc web. No afegiu comentaris addicionals al camp Nom.

Adreça

Introduïu una adreça coneguda. Si Maps suggereix una adreça incompleta, afegiu-hi detalls addicionals.

Marcador

Quan desplaceu un marcador, amplieu força la imatge i canvieu a la visualització de satèl·lit. Això us ajudarà a veure els edificis i moure el marcador a l'edifici en què es troba el lloc.

Categoria

Utilitzeu categories específiques per descriure llocs. Per exemple, feu servir "Botiga de roba" en lloc de "Botiga".

Horari

Introduïu l'horari d'obertura del lloc. Podeu afegir horaris diferents per als diferents dies de la setmana.

Número de telèfon

Utilitzeu el número de telèfon principal. Comproveu primer que el número que heu suggerit sigui correcte.

Lloc web

Utilitzeu el lloc web oficial. No afegiu enllaços a xarxes socials, agregadors de ressenyes ni altres llocs web semblants.