Hitta dina redigeringar i Google Maps

Du kan hitta en lista över redigeringar och platser som du har lagt till på Google Maps på en telefon eller surfplatta. Bara du kan se din lista. För varje redigering ser du

• om redigeringen har godkänts, väntar eller inte har tillämpats
  • vilken redigering du har gjort på en plats, som öppettider eller telefonnummer
  • när du gjorde redigeringen.

Om en redigering nyligen har godkänts kanske den inte syns på kartan ännu.

Se en lista över dina redigeringar

1. Öppna Google Maps-appen Maps.
  2. Tryck på Bidra Bidra följt av Visa din profil.
  3. Scrolla ned och tryck på Redigeringar.

Tolka redigeringsstatusen

Alla dina föreslagna redigeringar behandlas av vårt modereringssystem för att se till att Maps alltid är aktuellt och visar korrekt information. Statusen på dina redigeringar uppdateras under modereringen.

• Väntande: Google bekräftar redigeringen.
  • Godkänd: Redigeringen har lagts till på Maps.
  • Inte tillämpad: Google kunde inte verifiera redigeringen.

Om någon annan redan har lagt till samma plats före dig kan det hända att du inte får Local Guide-poäng för platser du har lagt till och som godkänts.

Så här förbättrar du dina redigeringar

Namn

Använd det officiella namnet som används på företagets fysiska adress eller webbplats. Skriv inga ytterligare kommentarer i namnfältet.

Adress

Ange en officiell adress. Om Maps föreslår en ofullständig adress kan du lägga till extra uppgifter i adressen.

Markör

Tänk på att zooma in tillräckligt mycket och växla till satellitvyn när du flyttar markören. Då ser du byggnaderna och kan flytta markören till exakt rätt plats.

Kategori

Använd specifika kategorier när du beskriver en plats. Använd till exempel ”Klädbutik” i stället för ”Butik”.

Öppettider

Ange platsens öppettider. Du kan lägga till olika öppettider för olika veckodagar.

Telefonnummer

Ange det primära telefonnumret. Kontrollera först att numret du föreslår är korrekt.

Webbplats

Ange den officiella webbplatsen. Ta inte med länkar till sociala nätverk, recensionswebbplatser och liknande.