Trobar els canvis fets a Google Maps

Al telèfon o a la tauleta, podeu trobar una llista dels canvis i dels llocs que heu afegit a Google Maps. Ningú més no pot trobar la vostra llista. Per a cada canvi, veureu:

• Si està pendent, si s'ha aprovat o si no s'ha aplicat.
  • Què heu canviat d'un lloc, com ara l'horari o el número de telèfon.
  • Quan l'heu fet.

Si un canvi s'ha aprovat recentment, pot ser que encara no es mostri al mapa.

Consultar la llista dels canvis que heu fet

1. A l'ordinador, obriu Google Maps.
  2. A la part superior esquerra, feu clic a Menú Menú i, a continuació, Les meves contribucions i, a continuació, Canvis.

Entendre els estats dels canvis

Per garantir que Maps sigui precís i estigui actualitzat, el nostre sistema de moderació processa tots els canvis que suggeriu. L'estat dels canvis s'actualitzarà durant el procés de moderació:

• Pendent: Google està confirmant el canvi.
  • Acceptat: el canvi s'ha afegit a Maps.
  • No acceptat: Google no ha pogut verificar el canvi.

És possible que no rebeu punts de Local Guide pels llocs que heu afegit i que s'han aprovat si algú ja havia afegit el mateix lloc abans.

Com es poden millorar els canvis

Nom

Utilitzeu el nom oficial d'un lloc; és a dir, el que s'utilitza a l'aparador o al lloc web. No afegiu comentaris addicionals al camp Nom.

Adreça

Introduïu una adreça oficial. Si Maps suggereix una adreça incompleta, afegiu-hi detalls addicionals.

Marcador

Quan desplaceu un marcador, amplieu força la imatge i canvieu a la visualització de satèl·lit. Això us ajudarà a veure els edificis i a deixar anar el marcador a la ubicació del lloc amb precisió.

Categoria

Utilitzeu categories específiques per descriure llocs. Per exemple, feu servir "Botiga de roba" en lloc de "Botiga".

Horari

Introduïu l'horari d'obertura del lloc. Podeu afegir horaris diferents per als diferents dies de la setmana.

Número de telèfon

Utilitzeu el número de telèfon principal. Comproveu primer que el número que heu suggerit sigui correcte.

Lloc web

Utilitzeu el lloc web oficial. No afegiu enllaços a xarxes socials, agregadors de ressenyes ni altres llocs web semblants.