Trobar els canvis fets a Maps

Al telèfon o a la tauleta, podeu trobar una llista dels canvis i dels llocs que heu afegit a Google Maps. Ningú més no pot trobar els canvis que heu fet. D'altra banda, és possible que no obtingueu punts de Local Guide per alguns llocs que heu afegit i que es mostren com a aprovats si un altre usuari ja els ha afegit anteriorment.

Per a cada canvi, veureu:

• Si està pendent, si s'ha aprovat o si no s'ha aplicat.
  • Què heu canviat d'un lloc, com ara l'horari d'obertura o el número de telèfon.
  • Quan l'heu fet.

Consell: si un canvi s'ha aprovat recentment, pot ser que encara no es mostri al mapa.

Veure la llista dels canvis que heu fet

1. Obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu Contribueix Contribueix i, a continuació, Mostra el perfil.
  3. Desplaceu-vos cap avall i toqueu Canvis.

Com es poden millorar els canvis

Nom

Utilitzeu el nom oficial d'un lloc, és a dir, el que s'utilitza a l'aparador o al lloc web. No afegiu comentaris addicionals al camp Nom.

Adreça

Introduïu una adreça coneguda. Si Maps suggereix una adreça incompleta, afegiu-hi detalls addicionals.

Marcador

Quan desplaceu un marcador, amplieu força la imatge i canvieu a la visualització de satèl·lit. Això us ajudarà a veure els edificis i moure el marcador a l'edifici en què es troba el lloc.

Categoria

Utilitzeu categories específiques per descriure llocs. Per exemple, feu servir "Botiga de roba" en lloc de "Botiga".

Horari

Introduïu l'horari d'obertura del lloc. Podeu afegir horaris diferents per als diferents dies de la setmana.

Número de telèfon

Utilitzeu el número de telèfon principal. Comproveu primer que el número que heu suggerit sigui correcte.

Lloc web

Utilitzeu el lloc web oficial. No afegiu enllaços a xarxes socials, agregadors de ressenyes ni altres llocs web semblants.