Je Google Maps-bewerkingen vinden

Je kunt op je telefoon of tablet een lijst bekijken van bewerkingen en plaatsen die je op Google Maps hebt toegevoegd. Alleen jij kunt je lijst bekijken. Bij elke bewerking staat:

• Of je bewerking is goedgekeurd, in behandeling is of niet is toegepast
  • Welke gegevens van de plaats je hebt bewerkt, zoals de openingstijden of het telefoonnummer
  • Wanneer je de bewerking hebt uitgevoerd

Tip: Als een bewerking pas onlangs is goedgekeurd, staat deze mogelijk nog niet op de kaart.

Een lijst met je bewerkingen bekijken

1. Open Google Maps op je computer.
  2. Klik linksboven op Menu Menu en dan Mijn bijdragen en dan Bewerkingen.

Bewerkingsstatussen begrijpen

We willen ervoor zorgen dat Maps correct en up-to-date is. Daarom worden al je voorgestelde bewerkingen verwerkt door ons moderatiesysteem. De status van je bewerkingen wordt geüpdatet tijdens het moderatieproces:

• In behandeling: Google bevestigt je bewerking.
  • Geaccepteerd: Je bewerking is toegevoegd aan Maps.
  • Niet geaccepteerd: Google kan je bewerking niet verifiëren.

Je krijgt mogelijk geen Local Guide-punten voor plaatsen die je hebt toegevoegd en die zijn goedgekeurd als iemand dezelfde plaats al eerder heeft toegevoegd.

Je bewerkingen verbeteren

Naam

Gebruik de officiële naam van een plaats. Dat is de naam die op de etalage of de website staat. Voeg geen extra opmerkingen toe in het veld voor de naam.

Adres

Geef een officieel adres op. Als Maps een adres voorstelt dat niet compleet is, voeg je extra gegevens toe.

Markering

Zorg dat je als je een markering verplaatst, ver genoeg hebt ingezoomd en schakel over naar satellietweergave. Zo kun je gebouwen bekijken en de markering nauwkeurig neerzetten op de locatie van de plaats.

Categorie

Gebruik specifieke categorieën als je een plaats beschrijft. Gebruik bijvoorbeeld Kledingwinkel in plaats van Winkel.

Openingstijden

Vul de openingstijden voor een plaats in. Je kunt verschillende tijden toevoegen voor verschillende dagen van de week.

Telefoonnummer

Gebruik het primaire telefoonnummer. Controleer eerst of het nummer dat je hebt voorgesteld, correct is.

Website

Gebruik de officiële website. Geef geen links op naar sociale-netwerksites, sites van reviewverzamelsites of andere soortgelijke websites.