360°-foto's delen, overdragen of insluiten met de Street View-app

U kunt 360°-foto's delen, de fotorechten aan iemand anders overdragen of uw 360°-foto's insluiten op uw blog of website.

360°-foto's delen

Een 360°-foto delen

1. Open de Street View-app Street View.
  2. Tik op een foto om deze te bekijken.
  3. Tik op Delen Delen.
  4. Selecteer de app waarmee u de foto wilt delen.

Al uw 360º-foto's delen

1. Open de Street View-app Street View.
  2. Tik op het tabblad Profiel op Delen Delen.
  3. Selecteer de app waarmee u al uw 360º-foto's wilt delen.

Fotorechten overdragen

Wanneer u een 360°-foto overdraagt aan iemand anders, houdt u een kopie van de foto in uw profiel en wordt u vermeld als bijdrager voor beide exemplaren. Het weergaveaantal en de credits voor het Trusted-programma voor de foto blijven bij:

• De oorspronkelijke bijdrager van de foto
  • De vorige eigenaar van de foto (als de foto meerdere keren is overgedragen)
  • De huidige eigenaar van de foto

Fotorechten overdragen

1. Open de Street View-app Street View.
  2. Open onder Profiel een door u gepubliceerde foto.
  3. Tik rechtsboven op Meer Meer.
  4. Kies Rechten overdragen.
  5. Als uw foto is toegevoegd aan een geverifieerde Maps-vermelding, wordt de naam van de Maps-vermelding automatisch ingevuld in het veld Ontvanger. De ontvanger is dan de beheerder of eigenaar van de vermelding. Als u de ontvanger wilt wijzigen, voert u een e-mailadres in. Het e-mailadres moet van een Gmail-account zijn of zijn gekoppeld aan een Google-account.
  6. Tik op Rechten overdragen.

Opmerkingen:

• U kunt alleen rechten overdragen voor 360º-foto's die voldoen aan het beleid van Google ten aanzien van acceptatie van Google Maps-afbeeldingen en privacy.
  • Als de overdracht van vijf foto's in verwerking is, kunt u niet meer foto's overdragen. U kunt opnieuw fotorechten overdragen wanneer een van uw aangevraagde overdrachten is geaccepteerd of als er zestig dagen zijn verstreken (welke van deze twee opties het eerst van toepassing is).
  • Als u een vertrouwde fotograaf bent, geldt er geen limiet voor hoeveel overdrachten u tegelijk kunt uitvoeren.
  • U kunt 360º-foto's die u vóór november 2016 heeft gepubliceerd, vinden in de map 'Geo Panoramas' in Google Foto's. Wanneer u 360º-foto's in de map 'Geo Panoramas' verwijdert, verplaatst, deelt of verbergt, worden de betreffende foto's uit Google Maps verwijderd.

360°-foto's insluiten

U kunt met Google Maps een foto insluiten op uw website of blog.

1. Open Google Maps op uw computer en zorg ervoor dat u bent ingelogd op hetzelfde account dat u gebruikt voor de Street View-app.
  2. Klik op het menu .
  3. Klik op Mijn bijdragen.
  4. Klik op Foto's.
  5. Selecteer de foto die u wilt insluiten.
  6. Klik op Meer Meer.
  7. Selecteer Afbeelding delen of insluiten.
  8. Kies Afbeelding insluiten boven aan het vak dat wordt weergegeven.
  9. Kies het gewenste formaat, kopieer de HTML-insluitcode en plak deze in de broncode van uw website of blog.