Crear o importar fotos esfèriques

Podeu crear o importar fotos de 360° amb l'aplicació Street View. Quan publiqueu una foto de 360°, es mostra al mapa, on altres usuaris la poden trobar.

Consell: també podeu afegir fotos de 360° amb aplicacions creades per altres empreses. Consulteu el lloc web del creador de l'aplicació per obtenir instruccions.

Crear fotos esfèriques amb un telèfon

1. Obriu l'aplicació Street View Street View.
  2. Toqueu Crea Afegeix una foto i després Foto esfèrica Fes una foto.
  3. Feu una sèrie de fotos.
  4. A la part inferior, toqueu Fet Done.

La foto esfèrica de 360° s'uneix i es desa a la pestanya "Perfil" de l'aplicació Street View. També es desa al telèfon, tret que hàgiu desactivat aquesta opció de configuració.

Crear fotos esfèriques amb una càmera de 360°

1. Configureu el telèfon i connecteu-lo a una càmera de 360°.
  2. A la pestanya "Crea", seleccioneu la vostra càmera.
  3. Captureu una o més fotos de 360°.

Consell: les fotos esfèriques es baixen automàticament a l'aplicació Street View. No desconnecteu ni apagueu la càmera fins que pugueu veure totes les fotos a la pestanya Perfil.

Fer fotos de 360 amb HDR

L'alt rang dinàmic (HDR) combina tres fotos fetes amb exposicions diferents per crear una foto final composta pel millor de cada foto.

Per activar l'HDR, seguiu aquests passos:

1. Connecteu el telèfon a la càmera de 360°.
  2. Obriu l'aplicació Street View Street View.
  3. A la pestanya Crea, seleccioneu la vostra càmera.
  4. Seleccioneu HDR.

Consell: per obtenir els millors resultats, no us mogueu mentre feu una foto HDR.

Consells per crear diverses fotos de 360°

• Assegureu-vos que el telèfon estigui completament carregat i tingui prou memòria disponible per emmagatzemar les imatges.
  • Podeu fixar la càmera a un monopeu, un trípode o un casc per estabilitzar-la a una alçada d'entre 1,20 m i 1,80 m.
    • Monopeu: manteniu-lo fix per sobre del vostre cap i abaixeu el cap quan feu les fotos.
    • Trípode: sortiu de l'abast de l'objectiu abans de fer les fotos.
    • Casc: assegureu-vos de no moure el cap mentre feu les fotos.
  • Entre foto i foto, deixeu una distància d'aproximadament dues passes (1 m) si esteu en interiors i de cinc passes (3 m) si esteu a l'aire lliure.
  • Seguiu els senders i els camins naturals perquè hi hagi una línia de visió clara entre les fotos.
  • Feu fotos des del carrer i continueu fins que sigueu a dins del lloc.
  • Quan feu fotos en interiors, limiteu la col·lecció a 100 fotos.

Importar fotos esfèriques

Consell: abans d'importar fotos de 360°, assegureu-vos que compleixin els requisits següents:

• 7,5 megapíxels (4K) com a mínim i relació d'aspecte de 2:1
  • Mida màxima de 75 megabytes
  1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Street View Street View.
  2. Toqueu Crea Afegeix una foto.
  3. Toqueu Importa fotos esfèriques.
  4. Trieu si voleu importar fotos des de Google Drive o Google Fotos.
  5. Seleccioneu una o diverses fotos. Si en trieu una, s'importa automàticament.
  6. Si en seleccioneu diverses, toqueu Obre. Les fotos importades es mostren a la pestanya "Perfil".
Desar fotos esfèriques al telèfon
  1. Obriu l'aplicació Street View Street View.
  2. Toqueu el cercle del compte Cercle del compte i després Menú Menú.
  3. Toqueu Configuració i seleccioneu Ubicació emmagatzematge de fotos/vídeos.
  4. Trieu una ubicació per a les fotos.
Equip habitual per als sistemes de càmera rèflex digital

Podeu crear fotos de 360° amb una càmera rèflex digital i amb programari d'unió d'imatges, com ara PTGui o Autopano, abans d'importar-les a l'aplicació Street View.

Càmera rèflex digital Canon
  • Sèrie Rebel: XSi/450D, T1i/500D, T2i/550D, T3i/600D, T4i/650D, XS/1000D i t3/1100D
  • Sèrie xxD: 20D, 30D, 40D, 50D, 60D i 70D
  • Sèrie xD: 6D, 7D i 5D
  Nikon
  • D5000 i D5100
  • D90, D7000 i D7100
  • D200, D300 i D300s
  • D600, D700, D800 i D810
Objectius d'ull de peix
  • Objectius d'ull de peix Canon de 8-15 mm f/4L (per instal·lar només en càmera Canon)
  • Objectius d'ull de peix Sigma de 8 mm f/3.5 EX DG
Capçal panoràmic
  • Ultimate R10 de Nodal Ninja amb rotador compacte de 90°
  • 360Precision
  • Capçal panoràmic Acratech Spherical (només per a objectius Sigma)
  • Tom Shot 360 (només per a objectius Sigma)
Interruptor remot RS-60E3, RS-80N3, MC-30 i MD-DC2