Ladda upp 360-videor till Street View Studio och se borttagning av innehåll

Skapa egna Street View-samlingar medan du kör bil, cyklar eller promenerar. Den inspelade videon konverteras till Street View när du publicerar den. Data om din plats används för att geotagga inspelningen och fastställa positionen på kartan. Sammanfogningen av enskilda 360-gradersfoton syns efter fyra dagar eller mer från det att publiceringen är klar.

Tips! Endast utomhusvideor kan konverteras till Street View. Inomhussamlingar kan vanligtvis inte logga korrekt GPS-information. Läs mer om hur du spelar in 360-videor för Street View

Publicera med Street View Studio

How to use Street View Studio

1. Öppna Street View Studio på en dator eller mobil enhet.
  2. Klicka på Ladda upp till vänster.
  3. Välj eller dra och släpp 360-videon.
    • För närvarande stöds .mp4- och .mov-filer.
    • De flesta 360-graderskameror lägger till metadata och GPS-data i videofilen.
      • Om 360-graderskameran visar denna information i en separat .gpx-fil kan du välja Mer Mer följt av Ladda upp GPX-fil längst ned till höger.
  4. Klicka på OK.
  5. Granska videon.

Tips!

• Det visas en förloppsindikator längst ned till höger där du kan följa uppladdningen. Om du stänger webbplatsen under en pågående uppladdning kan du välja samma fil igen för att fortsätta. Då återupptas uppladdningen från samma ställe.
  • När uppladdningen är klar kan det ta flera dagar innan den behandlas.
  • Använd Avancerad sökning Ruttalternativ för att filtrera dina 360-videor efter behandlingsstatus och inspelningsdatum.
  • Om du publicerar Street View-innehåll där det redan finns innehåll avgör Google automatiskt vilken samling som ska visas som standard utifrån kvalitet, upplösning och senaste interaktion. Du kan använda funktionen Tidsmaskin i Google Maps för att hitta en samling från ett visst datum.

Se och överklaga borttagning på grund av överträdelse av innehållspolicy

Ibland tar vi bort en eller flera bildrutor från uppladdningar när vi upptäcker överträdelser av policyn för användargenererat innehåll på Google Maps

Du kan bli informerad när innehåll tas bort på grund av en policyöverträdelse. Om du anser att en åtgärd har vidtagits på felaktiga grunder kan du ha möjlighet att överklaga.

Gör följande för att skicka in ett överklagande:

1. Öppna Street View Studio på en dator.
  2. Välj Visa bilder i aviseringen om borttaget innehåll längst upp på skärmen.
  3. Gå till informationen om uppladdningen.
    • Tips! Här visas markörer på kartan för att indikera borttagna bildrutor.
  4. Klicka på en markör för att se information om borttagningen.
  5. Klicka på länken för att skicka in ett överklagande och följa överklagandeprocessen.

Tips: Den här överklagandeprocessen gäller borttagning på grund av överträdelse av policy. Borttagning av kvalitetsskäl kan inte överklagas. Läs mer i den särskilda policyn för användargenererat innehåll i Google Maps.