De Google Maps-app voor Android bètatesten

Heeft u een Android-apparaat en wilt u nieuwe functies van de Maps-app testen voordat ze worden uitgebracht? Meld u dan aan voor het bètatestprogramma.

Opmerking: Op uw telefoon of tablet kan slechts één versie van de Maps-app zijn geïnstalleerd. Als er geen bètaversie beschikbaar is, krijgt u de reguliere versie totdat de volgende bètaversie klaar is.

Deelnemen aan het bètatestprogramma

Volg onderstaande stappen om een bètatester te worden:

1. Meld u aan om de Maps-app te bètatesten.
  2. Kies Tester worden.

Belangrijk: We vragen u de functies die u test, niet openbaar te maken of te delen voordat ze officieel zijn gelanceerd.

Wilt u het bètatestprogramma verlaten, ga dan naar de afmeldingspagina en kies Het programma verlaten.

Opmerking: als u het programma verlaat, moet u mogelijk de Google Maps-app updaten om de nieuwste reguliere versie te installeren.

Stuur ons uw feedback

U speelt als bètatester een belangrijke rol in de ontwikkeling van de app. Uw deelname en uw feedback helpen ons de app te verbeteren.