Ser verificador beta de l'aplicació Google Maps a Android

Si teniu un dispositiu Android i voleu provar les noves funcions de l'aplicació Maps abans que les presentem, us convidem a participar al programa de verificadors beta.

Nota: només podeu tenir una versió de l'aplicació Maps instal·lada al telèfon o a la tauleta. Mentre la versió beta no estigui disponible, si és el cas, tindreu accés a la versió normal.

Participar al programa de verificadors beta

Per participar al programa de verificadors beta, seguiu aquests passos:

1. Activeu la prova beta de l'aplicació Maps.
  2. Trieu Fes-me verificador.

Important: us demanem que no difongueu ni compartiu les funcions que proveu fins que no s'hagin fet públiques.

Per abandonar el programa de verificadors beta, accediu a la pàgina de desactivació > Surt del programa.

Nota: en sortir del programa, és probable que hàgiu d'actualitzar l'aplicació Google Maps per accedir a la darrera versió normal disponible.

Enviar-nos suggeriments

En utilitzar la prova beta us convertiu en una part important del desenvolupament de l'aplicació. Gràcies a la vostra participació i als suggeriments que ens feu arribar, podrem crear una versió millorada de l'aplicació.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda