Legg til og tilpass Google Maps-moduler for iOS

Legg til Google Maps-moduler på iOS-enheten din for å sjekke ankomsttid og få trafikkoppdateringer for turene du tar ofte, for eksempel hjem og til jobben.

Administrer moduler for låseskjerm

Viktig: Denne funksjonen er bare tilgjengelig på iOS 16 eller nyere og iPadOS 16 eller nyere. Du må også installere Google Maps-appen på iOS-enheten for å bruke denne funksjonen.

Legg til og konfigurer en ny modul for låseskjerm

1. Gå til låseskjermen på iPhone.
  2. Lås opp låseskjermen.
  3. For å se tilpasningsmodusen, trykk og hold hvor som helst på låseskjermen.
  4. Trykk på Tilpass.
  5. Hvis du vil tilpasse låseskjermen, velger du Låseskjerm.
  6. Hvis du vil se modulgalleriet for låseskjermen, trykker du på Legg til moduler.
    1. Finn og velg modulen du ønsker.
    2. Trykk eller dra modulen til modulfeltet for låseskjermen.
    3. Hvis du vil konfigurere modulen, trykker du på den etter at du har lagt den til på låseskjermen.
    4. Velg konfigurasjonen du ønsker.
    5. Trykk på lukkeikonet Lukk i modulgalleriet.
  7. Trykk på Ferdig.
  8. For å avslutte tilpasningsmodusen, trykk på låseskjermen.

Konfigurer en eksisterende modul for låseskjerm

1. Gå til låseskjermen på iPhone.
  2. Lås opp låseskjermen.
  3. For å tilpasse modulen, trykk og hold hvor som helst på låseskjermen.
  4. Trykk på Tilpass.
  5. Hvis du vil tilpasse låseskjermen, velger du Låseskjerm.
  6. Hvis du vil gå til modulgalleriet for låseskjermen, trykker du på den eksisterende modulen.
    1. Hvis du vil konfigurere modulen, trykker du på den igjen.
    2. Velg konfigurasjonen du ønsker.
    3. Trykk på lukkeikonet Lukk i modulgalleriet.
  7. Trykk på Ferdig.
  8. For å avslutte tilpasningsmodusen, trykk på låseskjermen.

Administrer moduler på startskjermen

Viktig: Denne funksjonen er bare tilgjengelig på iOS 11 og nyere.

Slå på startskjermmoduler

1. Trykk og hold på startskjermen på iPhone eller iPad.
  2. Øverst til venstre trykker du på Legg til.
  3. Søk etter Google Maps-appen, og trykk på den.
  4. Sveip til høyre eller venstre for å velge modulstørrelse og -type.
  5. Velg mellom disse modulene:
    • Se informasjon om turene i sanntid: Få veibeskrivelser og forventet ankomsttid raskt for turer du tar ofte.
    • Få oversikt før du drar: Sjekk de siste trafikkforholdene, og se posisjonsinformasjon, åpningstider for butikker, restaurantanmeldelser med mer.
    • Finn steder i nærheten: Se bilder, anmeldelser, åpningstider med mer.
  6. Trykk på Legg til modul.
  7. Plasser modulen på startskjermen.
  8. Trykk på Ferdig øverst til høyre.

Slå av moduler

1. Gå til startskjermen på iPhone eller iPad.
  2. Trykk og hold på Google Maps-modulen.
  3. Trykk på Endre modulen.
  4. Slå av modulen.