Een snelkoppeling toevoegen naar plaatsen die u vaak bezoekt

Plaats een snelkoppeling (of widget) op uw startscherm om gemakkelijk informatie op te vragen via de Google Maps-app.

Bekijken hoelang u erover doet om thuis of op uw werk te komen

Voeg de widget 'Google Reistijden' toe als u een geschatte reistijd naar uw thuis- of werkadres wilt bekijken. U kunt ook reistijden bekijken naar de andere plaatsen die u heeft opgeslagen.

De onderstaande instructies zijn voor iOS 11 en hoger.

1. Veeg op het vergrendelingsscherm van uw iPhone of iPad van links naar rechts totdat u een lijst met widgets ziet.
    Swipe naar rechts
  2. Scroll omlaag en tik op Wijzig.
    Swipe omhoog Tik op Bewerken
  3. Tik op Toevoegen Plus Maps 'Google Reistijden'.
    Widget toevoegen
  4. Tik op Gereed. Nadat u de widget heeft toegevoegd, worden op het scherm 'Vandaag' de geschatte reistijden weergegeven.
  5. Als u op Thuis of Werk tikt, wordt de routebeschrijving naar uw thuis- of werkadres weergegeven in de Google Maps-app. Is uw thuis- of werkadres niet opgeslagen, lees dan hoe u uw thuis- en werkadres instelt.
    • Als u andere opgeslagen plaatsen wilt toevoegen, veegt u vanaf het vergrendelingsscherm naar de widget 'Google Reistijden' enen dan tikt u op Sneltoetsen bewerken. U kunt maximaal drie plaatsen toevoegen.
  6. Optioneel: Gebruikt u 3D Touch, volg dan deze instructies: