Je Google Maps-widgets voor iOS toevoegen en aanpassen

Voeg de Google Maps-widgets toe aan je startscherm.
Belangrijk: Deze functie is alleen beschikbaar in iOS 11 en hoger.

Widgets op het startscherm aanzetten

1. Tik op je iPhone of iPad op het startscherm en houd dit vast.
  2. Tik linksboven op Toevoegen.
  3. Zoek de Google Maps-app en tik erop.
  4. Swipe naar rechts of links om de grootte en het type van de widget te selecteren.
  5. Maak een keuze uit deze widgets:
    • Realtime reisinformatie bekijken: krijg snel een route en geschatte aankomsttijd voor je frequente reizen.
    • Wijs op weg: bekijk onder meer de actuele verkeerssituatie, locatiegegevens, openingstijden van winkels en restaurantreviews.
    • Plaatsen in de buurt vinden: bekijk onder meer openingstijden, foto's en reviews.
  6. Tik op Widget toevoegen.
  7. Plaats de widget op je startscherm.
  8. Tik rechtsboven op Gereed.

Widgets uitzetten

1. Ga op je iPhone of iPad naar het startscherm.
  2. Tik op de Google Maps-widget en houd deze vast.
  3. Tik op Widget bewerken.
  4. Zet de widget uit.