Een widget toevoegen voor plaatsen die je vaak bezoekt

Plaats een widget op je startscherm om makkelijk informatie op te vragen via de Google Maps-app.

De widget 'Google Reistijden' geeft de geschatte reistijd naar je thuis- of werkadres. Je kunt ook reistijden bekijken naar de andere plaatsen die je hebt opgeslagen.

Meer informatie over hoe je je woon- en werkadres instelt

Belangrijk: De onderstaande instructies zijn voor iOS 11 en hoger.

1. Swipe op het vergrendelscherm van je iPhone of iPad van links naar rechts totdat je een lijst met widgets ziet.
    Swipe naar rechts
  2. Scroll omlaag en tik op Wijzig.
    Swipe omhoog Tik op Bewerken
  3. Tik op Toevoegen Plus Maps 'Google Reistijden'.
    Widget toevoegen
  4. Tik op Gereed. Nadat je de widget hebt toegevoegd, zie je op het scherm 'Vandaag' de geschatte reistijden.
  5. Als je op Thuis of Werk tikt, zie je een routebeschrijving naar je thuis- of werkadres in de Google Maps-app. Is je thuis- of werkadres niet opgeslagen, lees dan hoe je je thuis- en werkadres instelt.
    • Als je andere opgeslagen plaatsen wilt toevoegen, swipe je vanaf het vergrendelscherm naar de widget 'Google Reistijden' enen dan tik je op Sneltoetsen bewerken. Je kunt maximaal 3 plaatsen toevoegen.
  6. Optioneel: Gebruik je 3D Touch, volg dan deze instructies: