Google Mapsin iOS-widgetien lisääminen ja muokkaaminen

Jos haluat nähdä nopeasti vakireittisi (esim. työmatkan) saapumisajan ja liikennepäivitykset, lisää iOS-laitteeseesi Google Maps ‐widget.

Lukitusnäytön widgetien hallinta

Tärkeää: Tämä ominaisuus on käytettävissä vain iOS 16:ssa ja uudemmissa versioissa sekä iPadOS 16:ssa ja uudemmissa versioissa. Sinun on myös asennettava Google Maps ‐sovellus iOS-laitteellesi, jotta voit käyttää tätä ominaisuutta.

Uuden lukitusnäytön widgetin lisääminen ja määrittäminen

1. Siirry iPhonen lukitusnäytölle.
  2. Avaa näytön lukitus.
  3. Voit avata muokkaustilan koskettamalla pitkään lukitusnäyttöä.
  4. Napauta Muokkaa.
  5. Jos haluat muokata lukitusnäyttöä, valitse Lukitusnäyttö.
  6. Voit avata lukitusnäytön gallerian napauttamalla Lisää widgetejä.
    1. Etsi ja valitse haluamasi widget.
    2. Napauta widgetiä tai vedä se lukitusnäytön palkkiin.
    3. Jos haluat määrittää widgetin, napauta sitä sen jälkeen, kun olet lisännyt sen lukitusnäytölle.
    4. Valitse haluamasi määritykset.
    5. Napauta widget-galleriasta Sulje Sulje.
  7. Napauta Valmis.
  8. Poistu muokkaustilasta napauttamalla lukitusnäyttöä.

Aiemmin lisätyn lukitusnäytön widgetin määrittäminen

1. Siirry iPhonen lukitusnäytölle.
  2. Avaa näytön lukitus.
  3. Jos haluat muokata widgetiä, kosketa pitkään lukitusnäyttöä.
  4. Napauta Muokkaa.
  5. Jos haluat muokata lukitusnäyttöä, valitse Lukitusnäyttö.
  6. Pääset lukitusnäytön widget-galleriaan napauttamalla nykyistä widgetiä.
    1. Jos haluat määrittää widgetin, napauta sitä uudelleen.
    2. Valitse haluamasi määritykset.
    3. Napauta widget-galleriasta Sulje Sulje.
  7. Napauta Valmis.
  8. Poistu muokkaustilasta napauttamalla lukitusnäyttöä.

Aloitusnäytön widgetien hallinta

Tärkeää: Tämä ominaisuus on käytettävissä vain iOS 11:ssä ja sitä uudemmissa versioissa.

Aloitusnäytön widgetien laittaminen päälle

1. Kosketa iPhonen tai iPadin aloitusnäyttöä pitkään.
  2. Napauta vasemmasta yläkulmasta Lisää.
  3. Hae Google Maps ‑sovellus ja napauta sitä.
  4. Valitse widgetin koko ja tyyppi pyyhkäisemällä oikealle tai vasemmalle.
  5. Valitse jokin näistä widgeteistä:
    • Näytä reaaliaikaiset reittitiedot: Näet nopeasti vakioreittiesi reittiohjeet ja arvioidut saapumisajat.
    • Tärkeät tiedot jo ennakkoon: Tarkista liikenneolosuhteet ja katso sijaintitietoja, kauppojen aukioloaikoja, ravintola-arvosteluja ja paljon muuta.
    • Etsi lähellä olevia paikkoja: Katso aukioloajat, kuvat, arvostelut ja paljon muuta.
  6. Napauta Lisää widget.
  7. Lisää widget aloitusnäytölle.
  8. Napauta oikeasta yläkulmasta Valmis.

Widgetien laittaminen pois päältä

1. Siirry iPhonen tai iPadin aloitusnäytölle.
  2. Kosketa Google Maps ‐widgetiä pitkään.
  3. Napauta Muokkaa widgetiä.
  4. Laita widget pois päältä.