Tilføj og tilpas dine iOS-widgets med Google Maps

Hvis du vil se ankomsttidspunkt og trafikopdateringer for rejser, du ofte foretager, f.eks. til din hjemme- eller arbejdsadresse, kan du føje Google Maps-widgets til din iOS-enhed.

Administrer widgets på din låseskærm

Vigtigt! Denne funktion er kun tilgængelig til iOS 16 og nyere og iPadOS 16 og nyere. Du skal også installere Google Maps-appen på din iOS-enhed for at kunne bruge denne funktion.

Tilføj og konfigurer en ny widget på låseskærmen

1. Gå til låseskærmen på din iPhone.
  2. Lås låseskærmen op.
  3. Tryk og hold fingeren nede et vilkårligt sted på låseskærmen for at få vist tilpasningstilstand.
  4. Tryk på Tilpas.
  5. Vælg Låseskærm for at tilpasse låseskærmen.
  6. Tryk på Tilføj widgets for at få vist galleriet med widgets til låseskærmen.
    1. Find og vælg den ønskede widget.
    2. Tryk på widget'en, eller træk den til widget-bjælken på låseskærmen.
    3. Tryk på widget'en for at konfigurere den, når du har tilføjet den på låseskærmen.
    4. Vælg den ønskede konfiguration.
    5. Tryk på ikonet Luk Luk i galleriet med widgets.
  7. Tryk på Udfør.
  8. Tryk på låseskærmen for at afslutte tilpasningstilstand.

Konfigurer en allerede tilføjet widget på låseskærmen

1. Gå til låseskærmen på din iPhone.
  2. Lås låseskærmen op.
  3. Tryk og hold fingeren nede et vilkårligt sted på låseskærmen for at tilpasse widget'en.
  4. Tryk på Tilpas.
  5. Vælg Låseskærm for at tilpasse låseskærmen.
  6. Tryk på widget'en for at åbne galleriet med widgets til låseskærmen.
    1. Tryk på widget'en igen for at konfigurere den.
    2. Vælg den ønskede konfiguration.
    3. Tryk på ikonet Luk Luk i galleriet med widgets.
  7. Tryk på Udfør.
  8. Tryk på låseskærmen for at afslutte tilpasningstilstand.

Administrer widgets på din startskærm

Vigtigt! Denne funktion er kun tilgængelig til iOS 11 og nyere.

Aktivér widgets på startskærmen

1. Tryk på startskærmen på din iPhone eller iPad, og hold fingeren nede.
  2. Tryk på Tilføj øverst til venstre.
  3. Søg efter Google Maps-appen, og tryk på den.
  4. Stryg til højre eller venstre for at vælge widgetstørrelse og -type.
  5. Vælg mellem følgende widgets:
    • Få vist rejseoplysninger i realtid: Få vist rutevejledning og forventet ankomsttidspunkt for rejser, du ofte foretager – nemt og hurtigt.
    • Bliv opdateret, inden du tager af sted: Se opdaterede trafikforhold, oplysninger om lokation, åbningstider for butikker, anmeldelser af restauranter og meget mere.
    • Find steder i nærheden: Se åbningstider, billeder, anmeldelser og meget mere.
  6. Tryk på Tilføj widget.
  7. Placer widgetten på din startskærm.
  8. Tryk på Udfør øverst til højre.

Deaktiver widgets

1. Gå til startskærmen på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Google Maps-widgetten, og hold nede på den.
  3. Tryk på Rediger widget.
  4. Deaktiver widgetten.