Afegir un widget per als llocs que visiteu sovint

Afegiu un widget a la pantalla d'inici per accedir més fàcilment a la informació amb l'aplicació Google Maps.

El widget "Google: durada trajecte" mostra una estimació del temps que tardareu a arribar a casa o a la feina. També podeu consultar la durada de trajectes a altres llocs que hàgiu desat.

Obteniu més informació sobre com podeu configurar les adreces de casa i de la feina.

Important: les instruccions següents són per a iOS 11 i versions posteriors.

1. A la pantalla de bloqueig de l'iPhone o l'iPad, llisqueu d'esquerra a dreta fins que vegeu una llista de widgets.
    Llisqueu cap a la dreta
  2. Desplaceu-vos fins al final de la pantalla i toqueu Edita.
    Llisqueu cap amunt Toqueu Editar
  3. Toqueu Afegeix Plus Maps Google: durada trajecte.
    Afegeix un widget
  4. Toqueu Fet. Un cop hàgiu afegit el widget, veureu la durada estimada dels trajectes a la pantalla "Avui".
  5. En tocar Casa o Feina, veureu les indicacions per anar-hi a l'aplicació Google Maps. Obteniu informació sobre com podeu definir les adreces de casa i de la feina si encara no les heu desades.
    • Per afegir altres llocs desats, aneu a la pantalla de bloqueig, llisqueu fins a trobar el widget Google: durada trajecte i, a continuació, i toqueu Edita les dreceres. Podeu afegir un màxim de tres llocs addicionals.
  6. Opcional: si feu servir 3D Touch, tingueu en compte les instruccions de sota.