Afegir i personalitzar els widgets de Google Maps a iOS

Per consultar l'hora d'arribada i les actualitzacions del trànsit per als vostres trajectes freqüents, com ara a casa i a la feina, afegiu widgets de Google Maps al dispositiu iOS.

Gestionar els widgets de la pantalla de bloqueig

Important : aquesta funció només està disponible per a iOS 16 i versions posteriors, i iPadOS 16 i versions posteriors. També heu d'instal·lar l'aplicació Google Maps al dispositiu iOS per utilitzar aquesta funció.

Afegir i configurar un widget nou de la pantalla de bloqueig

1. A l'iPhone, aneu a la pantalla de bloqueig.
  2. Desbloquegeu-la.
  3. Per veure el mode de personalització, manteniu premut qualsevol punt de la pantalla de bloqueig.
  4. Toqueu Personalitza.
  5. Seleccioneu Pantalla de bloqueig per personalitzar-la.
  6. Per veure la galeria de widgets de la pantalla de bloqueig, toqueu Afegeix widgets.
    1. Cerqueu i seleccioneu el widget que vulgueu.
    2. Toqueu el widget o arrossegueu-lo a la barra de widgets de la pantalla de bloqueig.
    3. Per configurar el widget, toqueu-lo després d'afegir-lo a la pantalla de bloqueig.
    4. Seleccioneu la configuració que vulgueu.
    5. A la galeria de widgets, toqueu la icona Tanca Tanca.
  7. Toqueu Fet.
  8. Per sortir del mode de personalització, toqueu la pantalla de bloqueig.

Configurar un widget existent de la pantalla de bloqueig

1. A l'iPhone, aneu a la pantalla de bloqueig.
  2. Desbloquegeu-la.
  3. Per personalitzar el widget, manteniu premut qualsevol punt de la pantalla de bloqueig.
  4. Toqueu Personalitza.
  5. Seleccioneu Pantalla de bloqueig per personalitzar-la.
  6. Per accedir a la galeria de widgets de la pantalla de bloqueig, toqueu el widget existent.
    1. Per configurar el widget, torneu-lo a tocar.
    2. Seleccioneu la configuració que vulgueu.
    3. A la galeria de widgets, toqueu la icona Tanca Tanca.
  7. Toqueu Fet.
  8. Per sortir del mode de personalització, toqueu la pantalla de bloqueig.

Gestionar els widgets de la pantalla d'inici

Important: aquesta funció només està disponible a iOS 11 i versions posteriors.

Activar els widgets de la pantalla d'inici

1. A l'iPhone o l'iPad, manteniu premuda la pantalla d'inici.
  2. A la part superior esquerra, toqueu Afegir.
  3. Cerqueu l'aplicació Google Maps i toqueu-la.
  4. Per seleccionar la mida i el tipus de widget, llisqueu cap a la dreta o cap a l'esquerra.
  5. Seleccioneu un d'aquests widgets:
    • Consulta la informació del trajecte en temps real: obteniu ràpidament indicacions i l'hora estimada d'arribada dels vostres trajectes freqüents.
    • Informa't abans de sortir: comproveu l'estat del trànsit més recent i consulteu detalls de la ubicació, l'horari de botigues, ressenyes de restaurants i més.
    • Cerca llocs a prop: consulteu horaris, fotos, ressenyes i més.
  6. Toqueu Afegir giny.
  7. Col·loqueu el widget a la pantalla d'inici.
  8. A la part superior dreta, toqueu Fet.

Desactivar widgets

1. A l'iPhone o l'iPad, aneu a la pantalla d'inici.
  2. Manteniu premut el widget de Google Maps.
  3. Toqueu Editar el giny.
  4. Desactiveu el widget.