Hjælpefunktioner i Google Maps

Du kan bruge en skærmlæser, tastaturgenveje og andre hjælpefunktioner for at forbedre Google Maps-oplevelsen.

Brug en skærmlæser

Du kan bruge Google Maps sammen med hjælpefunktionerne til Android, heriblandt skærmlæseren TalkBack.

Brug TalkBack

Vigtigt! Den præcise fremgangsmåde kan variere fra enhed til enhed. Gå til Hjælp til konfiguration af TalkBack for at finde en udførlig vejledning til din telefon eller tablet.

1. Åbn appen Indstillinger (Appen Indstillinger) på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Hjælpefunktioner Og så TalkBack.
  3. Slå TalkBack til.

Skift tekststørrelse

Du kan justere størrelsen på etiketterne på kortet, så du kan se dem tydeligere.

1. Åbn appen Indstillinger (Appen Indstillinger) på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Hjælpefunktioner. Herfra kan du gøre følgende:
    • Skifte skriftstørrelse: Tryk på Skriftstørrelse, og vælg derefter den foretrukne bogstavstørrelse.
    • Skifte visningsstørrelse: Tryk på Visningsstørrelse, og vælg derefter den foretrukne ikonstørrelse.

Zoom ind og ud på kortet

Du kan zoome ind og ud på kortet med én hånd.

1. Åbn Google Maps-appen (Maps) på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk to gange et sted på kortet, og gør derefter følgende:
    • Træk nedad for at zoome ind.
    • Træk opad for at zoome ud.

Double tap and drag down to zoom in

Flyt kortet

Du kan flytte rundt på kortet med én hånd.

1. Åbn Google Maps-appen (Maps) på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Træk kortet med fingeren.

Drag finger to move around map

Find handicapvenlig offentlig transport

1. Åbn Google Maps-appen (Maps) på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Angiv din destination i søgefeltet.
  3. Tryk på det ønskede sted på listen over resultater.
  4. Tryk på Rutevejledning og så Offentlig transport (Transit).
  5. Tryk på Muligheder.
  6. Tryk på Kørestolsegnet og så Udfør under "Ruter".
  7. Vælg din rute.