Hjælpefunktioner i Google Maps

Du kan bruge en skærmlæser, tastaturgenveje og andre hjælpefunktioner for at forbedre Google Maps-oplevelsen.

Brug en skærmlæser

Du kan bruge Google Maps sammen med hjælpefunktionerne til iPhone og iPad, heriblandt skærmlæseren VoiceOver.

Brug VoiceOver

Vigtigt! Den præcise fremgangsmåde kan variere fra enhed til enhed. Gå til Apples supportwebsite for at finde en udførlig vejledning til din iPhone eller iPad.

1. Åbn appen Indstillinger på din iPhone eller din iPad.
  2. Tryk på Generelt og derefter Hjælpefunktioner.
  3. Slå VoiceOver til.

Use detailed voice guidance

Du kan høre detaljerede lydmeddelelser under navigation til fods, f.eks. hvor langt der er til dit næste sving.

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på dit profilbillede eller dine initialer Kontocirkel  og derefter Indstillinger Indstillinger.
  3. Tryk på Indstillinger for navigation. Rul ned til bunden.
  4. Slå Udførlig talevejledning til under "Muligheder for navigation til fods".

Skift tekststørrelse

Du kan justere størrelsen på etiketterne på kortet, så du kan se dem tydeligere.

1. Åbn appen Indstillinger på din iPhone eller din iPad.
  2. Tryk på Generelt og derefter Hjælpefunktioner.
  3. Tryk på Større tekst.
  4. Slå Større tekst til.
  5. Vælg den foretrukne bogstavstørrelse.

Zoom ind og ud på kortet

Du kan zoome ind og ud på kortet med én hånd.

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk to gange et sted på kortet, og gør derefter følgende:
    • Træk nedad for at zoome ind.
    • Træk opad for at zoome ud.

​​Double tap and drag down to zoom in

Flyt kortet

Du kan flytte rundt på kortet med én hånd.

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din iPhone eller iPad.
  2. Træk kortet med fingeren.

Drag finger to move around map

Find handicapvenlig offentlig transport

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din iPhone eller iPad.
  2. Angiv din destination i søgefeltet.
  3. Tryk på det ønskede sted på listen over resultater.
  4. Tryk på Rutevejledning og derefter Offentlig transport Off. trans..
  5. Tryk på Muligheder.
  6. Tryk på Kørestolsegnet og derefter Tilbage Tilbage under "Ruter".
  7. Vælg din rute.