Hjælpefunktioner i Google Maps

Du kan få indholdet på din skærm læst højt for dig på din computer, telefon eller tablet. På din computer kan du udforske kortet med tastaturet, hvis du aktiverer hjælpefunktionerne.

Brug en skærmlæser

Google Maps er kompatibel med følgende skærmlæsere:

• ChromeVox (Chrome-browser)
  • VoiceOver (Safari)
  • JAWS, NVDA (Firefox)

Udforsk Google Maps med tastaturet

Sådan udforsker du Google Maps med dit tastatur.

1. Åbn Google Maps på din computer.
  2. Tryk på tabulatortasten på dit tastatur for at fokusere kortet. Et område af kortet fremhæves med en firkant. Under firkanten kan du se en nummereret liste over steder i det pågældende område.
    • Du kan bevæge dig rundt på kortet ved hjælp af piletasterne.
      Tip! Hvis du vil flytte kortet én firkant, skal du holde Shift nede, mens du bruger piletasterne.
    • Du kan zoome ind eller ud på kortet ved at trykke på + eller -.
    • Du kan få flere oplysninger om et sted ved at trykke på det tal, der er knyttet til stedet.
      Tip! Hvis der er mere end syv steder i det fremhævede område, skal du trykke på 9 for at se flere steder og 8 for at vende tilbage til de forrige steder.

Find tastaturgenveje

Følg nedenstående trin for at få en liste over tastaturgenveje.

1. Åbn Google Maps på din computer.
  2. Tryk på ? eller Ctrl+/.