Accessibilitat a Google Maps

Podeu utilitzar un lector de pantalla, tecles de drecera i altres funcions per fer més accessible l'experiència amb Google Maps.

Utilitzar un lector de pantalla

Podeu utilitzar Google Maps amb les funcions d'accessibilitat d'Android, com ara el lector de pantalla TalkBack.

Utilitzar TalkBack

Important: els passos exactes poden variar segons el dispositiu. Per obtenir instruccions detallades per al telèfon o per a la tauleta, visiteu el lloc d'ajuda per a la configuració de TalkBack.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Configuració Aplicació Configuració.
  2. Toqueu Accessibilitat A continuació, TalkBack.
  3. Activeu TalkBack.

Use detailed voice guidance

Podeu sentir anuncis d'àudio detallats durant la navegació per a vianants, com ara la distància que falta fins a la girada següent.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu la vostra inicial o foto de perfil Cercle del compte A continuació, Configuració Settings.
  3. Toqueu Configuració de la navegació. Desplaceu-vos fins al final.
  4. A "Opcions per a vianants", activeu l'opció Indicacions de veu detallades.

Canviar la mida del text

Podeu ajustar la mida de les etiquetes que es mostren al mapa per veure-les millor.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Configuració Aplicació Configuració.
  2. Toqueu Accessibilitat. A continuació, podeu fer el següent:
    • Canviar la mida de la lletra: per veure més grans les paraules, toqueu Mida de la lletra i establiu la mida que preferiu.
    • Canviar la mida de visualització: per veure més grans els elements de la pantalla, toqueu Mida de visualització i establiu la mida d'icona que preferiu.

Apropar o allunyar el mapa

Podeu apropar i allunyar el mapa amb una mà.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Feu doble toc sobre un lloc del mapa i, tot seguit, feu el següent:
    • Arrossegueu cap avall per apropar el mapa.
    • Arrossegueu la pantalla cap amunt per allunyar el mapa.

Double tap and drag down to zoom in

Moure el mapa

Podeu desplaçar-vos pel mapa amb una mà.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Arrossegueu el mapa amb el dit.

Drag finger to move around map

Cercar transport públic accessible

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. A la barra de cerca, escriviu la destinació.
  3. A la llista de resultats, toqueu la ubicació que vulgueu.
  4. Toqueu Indicacions i després Transport públic Transport públic.
  5. Toqueu Opcions.
  6. A "Rutes", toqueu Accessible en cadira de rodes i després Fet.
  7. Trieu la ruta.