Activar o desactivar les notificacions de Google Maps

Per consultar el que us interessi, com ara l'horari dels trens o el trànsit que hi ha a les rutes per on passeu sovint, activeu les notificacions a l'aplicació Google Maps.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu la vostra inicial o foto de perfil Cercle del compte i, a continuació, Configuració Configuració i, a continuació, Notificacions.
  3. Toqueu una categoria.
    • Activar una notificació: activeu l'interruptor que hi ha al costat de la notificació.
    • Desactivar una notificació: desactiveu l'interruptor que hi ha al costat de la notificació.

Notificacions que és possible que vegeu

Sol·licituds per afegir fotos de llocs que heu visitat

Si Google creu que les fotos que heu fet són interessants per a altres persones, com ara en el cas de restaurants i bars, pot ser que rebeu notificacions per afegir una foto.

També és possible que rebeu una notificació si sou en un lloc que no té fotos i podeu ser el primer a afegir-ne una.

Preguntes sobre els llocs que heu visitat
És possible que rebeu notificacions per respondre a una pregunta sobre un lloc o una empresa que hàgiu visitat.

Consell: per rebre aquestes notificacions, activeu l'historial d'ubicacions.

Respostes a les ressenyes que heu publicat

És possible que rebeu notificacions quan algú respongui a una ressenya que heu publicat d'un lloc o d'una empresa.

Per llegir la resposta, toqueu la notificació. Se us dirigirà a la pàgina de detalls del lloc i, a la part superior, es mostrarà la vostra ressenya i la resposta.

Trànsit d'esdeveniments propers

Rebeu notificacions sobre esdeveniments propers o tancaments de via quan Google Maps considera que poden afectar una ruta per on passeu sovint.

Si sabem que hi ha un esdeveniment programat, rebreu una alerta amb prou antelació perquè pugueu planificar una ruta alternativa. Per exemple, si hi ha un concert a la ruta que feu de la feina a casa, pot ser que rebeu una notificació el dia abans del concert.

Consell: per ajudar-vos a fer plans en funció dels esdeveniments, toqueu Vull rebre un recordatori i Google Maps us avisarà quan s'apropi la data d'inici de l'esdeveniment.
Advertiments de navegació per a esdeveniments relacionats amb crisis properes
Si la vostra ruta passa per una àrea afectada per un esdeveniment relacionat amb una crisi, com ara un terratrèmol, Google Maps us avisarà abans i després d'iniciar la navegació.