Skift sprog og domæner i Google Maps

Google Maps tager dig automatisk til et landedomæne og viser stednavne på et lands lokale sprog. Du kan ændre et landedomæne eller eller et sprog ved hjælp af Google Maps.

Se Google Maps på et andet sprog

Google Maps viser automatisk stednavne på et lands lokale sprog, men du kan ændre dit kortsprog på din computer.

1. Åbn Google Maps på din computer.
  2. Klik på Menu Menu øverst til venstre.
  3. Vælg Sprog.
  4. Vælg et sprog. Kortetiketter vises på dit lands lokale sprog, men du får vist stedoplysninger på det sprog, du har valgt.
  5. Valgfrit: Få flere oplysninger om, hvordan du ændrer dit sprog for alle Google-produkter.

Brug et andet landedomæne

Google Maps tager dig automatisk til et landedomæne (Google Maps-webadressen i din browser) og en kortvisning ud fra din placering. Google Maps fungerer på mange landedomæner, f.eks. .de og .jp.

Hvis dit domæne er forkert, eller du vil bruge .com, kan du ændre det.

1. Åbn Google Maps på din computer.
  2. Klik på linket "maps.google.com" nederst til højre.

Skift navigationssprog

Når du navigerer til et sted på en mobilenhed, kan du ændre stemmen og sproget for den talte rutevejledning.

Bemærk! Når du ændrer navigationssproget, får du at vide, hvornår du skal dreje, men du får ikke oplyst vejnavnene.

1. Åbn Google Maps-appen Google Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Menu Menu og dernæst Indstillinger.
  3. Tryk på Navigationsindstillinger og dernæst Stemme.
  4. Vælg en stemme og et sprog.